Papara'da sözleşmeli hesaba geçmek için kimlik taratmak yeterli mi?

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Papara uygulamasına ekteki gibi fotoğraf çıktı. Kimlik onayını geçip sözleşmeli hesaba geçebileceğim yazıyor, ama ben Black Card sipariş etmek gerekiyor diye biliyorum. Onun yerine bu yöntem de olur mu? Şu an test edemiyorum, yeni kimlik kartım yok. Ona göre yeni kimlik kartı çıkartacağım. (eski T.C. Kimlik kartımda olmadı.)

Screenshot_2024-02-02-23-32-57-950_com.mobillium.papara.png

Yeni kimlik kartım yok diyor büyük ihtimal eski nüfus kağıdındadır güncellememiştir yani. Soruya gelecek olursak kartını güncellemen gerek çünkü NFC ile çip'i okutmanı isteyecek.

Bir de yüzünü taraması lazım.

Hemen sana özetlemek istiyorum eğer 18 yaşının altındaysan velinin hesap açıp yeni kimlik kartı ile NFC taraması yapması lazım velin sözleşmeli oldukdan sonra sende fotoğraflı yeni kimlik kartı ile NFC'den okutup yeni hesap açman lazım yoksa sözleşmeli hesap sahibi olamazsan ben daha sonradan yeni kimlik kartı aldığım için sözleşmeli hesap değilim annemin Papara hesabını kullanıyorum.

Hemen sana özetlemek istiyorum eğer 18 yaşının altındaysan velinin hesap açıp yeni kimlik kartı ile NFC taraması yapması lazım velin sözleşmeli oldukdan sonra sende fotoğraflı yeni kimlik kartı ile NFC'den okutup yeni hesap açman lazım yoksa sözleşmeli hesap sahibi olamazsan ben daha sonradan yeni kimlik kartı aldığım için sözleşmeli hesap değilim annemin Papara hesabını kullanıyorum.
Merhaba ben anneme ve kendime hesap açtım annem onaylı ona kart istedim gelmesini bekliyorum onun kartı geldiğinde aktive ettiğimde o sözleşmeliye geçer değilmi? ben kart istemiştim ve geldi ancak hesabım onaylı o sözleşmeliye geçince bende otomatik geçerim değilmi?

Merhaba ben anneme ve kendime hesap açtım annem onaylı ona kart istedim gelmesini bekliyorum onun kartı geldiğinde aktive ettiğimde o sözleşmeliye geçer değilmi? ben kart istemiştim ve geldi ancak hesabım onaylı o sözleşmeliye geçince bende otomatik geçerim değilmi?
Kart'ı aldıktan sonra hesap'a okutursan sözleşmeliye geçiyor diye biliyorum.

Merhaba ben anneme ve kendime hesap açtım annem onaylı ona kart istedim gelmesini bekliyorum onun kartı geldiğinde aktive ettiğimde o sözleşmeliye geçer değil mi? Ben kart istemiştim ve geldi ancak hesabım onaylı o sözleşmeliye geçince bende otomatik geçerim değil mi?

Kendi hesabını yeni T.C. kimlik ile onaylamadıysan geçemezsin bende o yüzden onaylıyım şu an annem sözleşmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı