Papara'dan Binance'e Yatırma Ve Çekme Limiti Var Mı?

Swind

Kilopat
Daha fazla  
Papara'nın normal işlemlerde para yatırma-çekme işlemlerinde limiti olduğunu biliyorum, kendi sitelerinde de yazıyor. Ama Binance veya başka bir site için böyle bir yazı görmedim. Binance veya başka bir site için para yatırma-çekme limiti buluyor mu?

Ve bir de Binance için Papara yerine normal kredi kartı ile para yatırma-çekme yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara'nın normal işlemlerde para yatırma-çekme işlemlerinde limiti olduğunu biliyorum, kendi sitelerinde de yazıyor. Ama Binance veya başka bir site için böyle bir yazı görmedim. Binance veya başka bir site için para yatırma-çekme limiti buluyor mu?

Ve bir de Binance için Papara yerine normal kredi kartı ile para yatırma-çekme yapabilir miyim?
18 yaşından büyük iseniz normal kart ile trbinance üzerinden komisyonsuz para yatırma işlemi yapabilirsiniz.

Trbinance yine binance'e bağlı bir şirket mi? Bu siteden para yatırsam uygulamadan kontrol edebiliyor muyum?
trBinanceden ve Binance aynı ama kullandıkları siteler farklı. Kurucular neyseki siteler farklı olsa da siteler arası para transferine izin veren bir sistem geliştirmiş. trBinance içinden transfer edebiliyorsunuz.

Trbinance'den yaptırdığım parayı eğer aynı hesap ise transfer yapmadan uygulamadan kontrol edebiliyor muyum, bu konu hakkında bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı