Papara'dan harcama yapilabiliyor mu?

KadirXes

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, sarı siteden MicroSD alacağım. Papara harici şu anlık bir kartım yok. ATM'den para yükleyip harcama yapabilir miyim, parayı yutar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir kaç gün önce harcama yaptım. Ayrıca paranızı yutmuyor, sanırım geçen hafta yüklemeye çalıştığımda parayı geri vermişti. (Şuan para yatırabiliyorsunuz.)

Merhaba, sarı siteden MicroSD alacağım. Papara harici şu anlık bir kartım yok. ATM'den para yükleyip harcama yapabilir miyim, parayı yutar mı?

Yapabilirsin sıkıntı olmazda artık Papara değil de normal kurum bankalara geçmek daha mantıklı Papara artık bitti gibi diyebilirim bu olaydan sonra yargılamak gibi olmasın.

Bildiğim kadarıyla en son kartsız işlemle para yatırma işlemi kapalıydı. Kartsız işlemle para yatırma işlemi yapmadan önce güncel bilgi için desteğe danışmanızı tavsiye ederim. Bu durum hala devam ediyorsa ya kendi adınıza ait bir banka hesabından Papara hesabınıza transfer yapın ya da ailenizden veya yakınlarınızdan Papara kullanan varsa rica edip onların size Papara üzerinden para göndermesini isteyin.

Peki para iadeleri hesaba düşüyor mu yani aldığım bir şey iade etmek istiyorum da parası düşer mi hesabıma geri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı