Nays kartı Google Play hesabına ekleyebilen var mı? Ben denediğimde hata alıyorum sürekli.
Hocam bende bu sabah foruma yazdıktan sonra denedim bende de hata veriyor.
Harbiden çok nice(nays)Nays ile 131 TL olan Netflix planı aldım. 66 TL civarı geri ödeme yaptılar. Nays on numara cidden.
Harbiden çok nice(Nays)
Arkadaşlar nays'den şimdi okuyunca haberim oldu. Hesap açarken kimlik bilgilerimi doğru girmeme rağmen eksik ya da hatalı girdiniz diyor nasıl hesap açabilirim?Papara’nın Netflix iadesi 30 TL, Spotify ve YouTube Premium iadeleri 10 TL ile sınırlandırıldı.
Spotify ve Netflix için Nays’ı kullanabilirsiniz. Toplamda 100 TL’ye kadar indirim yapıyor.
![]()
Nays Cashback İle İndirim Kampanyaları | Nays | Nays
Nays ile hediye para kazandıran kampanyalar seninle! Market, alışveriş, yemek, eğlence ve ulaşımda onlarca kampanya seni bekliyor. Nays'la Kazan!www.naysapp.com.tr
YouTube için de Tosla’yı kullanabilirsiniz. 15 TL indirim yapıyor.
Tosla
tosla.com
Papara'dan o zaman bende Spotify ile YouTube Premium iptal edeceğim. Ancak kimi arkadaş YouTube Premium için naysa geri ödeme yapmıyor demiş. Nays üzeriden YT Premium kullanan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.