Papara veli doğrulaması yapmam gerekiyor. Velim için hesap açtım ancak velimin hesabını doğrulamamın 2.aşamasında Adres bilgisi ekle diyor ve E-devlete yönlendiriyor. E devlet var ama nasıl yapacağımı bilmiyorumNasıl yani biraz daha açıklayabilir misiniz?
Papara veli doğrulaması yapmam gerekiyor. Velim için hesap açtım ancak velimin hesabını doğrulamamın 2.aşamasında adres bilgisi ekle diyor ve e-Devlet'e yönlendiriyor. e-Devlet var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
 ikametgâh isteniyorsa E-Devlet üzerinden "Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi" şeklinde arama yaparsanız bulabilirsiniz. Bu arada tam olarak nasıl bir ekrandan oraya yönlendiriliyorsunuz merak ettim. Sanırım yeni bir şey.
 ikametgâh isteniyorsa E-Devlet üzerinden "Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi" şeklinde arama yaparsanız bulabilirsiniz. Bu arada tam olarak nasıl bir ekrandan oraya yönlendiriliyorsunuz merak ettim. Sanırım yeni bir şey.Oraya giriyorum belgeyi oluşturuyorum ancak sonra ne yapcağımı bilmiyorumE-Devlet üzerinden ikametgâh mı isteniyorikametgâh isteniyorsa E-Devlet üzerinden "Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi" şeklinde arama yaparsanız bulabilirsiniz. Bu arada tam olarak nasıl bir ekrandan oraya yönlendiriliyorsunuz merak ettim. Sanırım yeni bir şey.
Evet ben de hiç yaşamadım babama açarken galiba yeni gelmiş o yüzden yardımcı olamadım.E-Devlet üzerinden ikametgâh mı isteniyorikametgâh isteniyorsa E-Devlet üzerinden "Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi" şeklinde arama yaparsanız bulabilirsiniz. Bu arada tam olarak nasıl bir ekrandan oraya yönlendiriliyorsunuz merak ettim. Sanırım yeni bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.