Papara'ya geçilmeli mi?

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba aktif Tosla kullanıcısıyım Papara'nın kampanyaları daha iyi fakat bilgiler fazla istiyor diye duydum. Kimliğin sadece ön yüzünü veririm başka vermem. Başka bilgi istiyor mu? Bazıları yüz vesaire istiyor diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aktif Tosla kullanıcısıyım Papara'nın kampanyaları daha iyi fakat bilgiler fazla istiyor diye duydum. Kimliğin sadece ön yüzünü veririm başka vermem. Başka bilgi istiyor mu? Bazıları yüz vesaire istiyor diyor.
Bildiğim kadarıyla yeni sürümde hologram doğrulaması tarzı şeyler varmış fakat çok zorladığı söyleniyor.

Yüzünüzü istiyor evet , kafanızı sağa ve sola çevirerek o bölümü geçiyorsunuz.

Hocam artık kimlik kart vs. bilgiler neredeyse herkes ulaşıyor yüz istiyor doğrudur bende istedi ve gayet iyi bir kart dün bir uygulamada ufak çöktü ama gayet güzel geçin tavsiyem.

Bence geçilmeli , nüfüs cüzdan kart bilgileri istemesi gayet normal cashback özelliği ve para isteme, para göndermesi çok hızlı arkadaş ortamında da gayet kullanışlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı