Papara'ya geçilmeli mi?

Merhaba aktif Tosla kullanıcısıyım Papara'nın kampanyaları daha iyi fakat bilgiler fazla istiyor diye duydum. Kimliğin sadece ön yüzünü veririm başka vermem. Başka bilgi istiyor mu? Bazıları yüz vesaire istiyor diyor.

Evet yüz tanıtma istiyor ama bilgiler gizli tutulduğundan sorun olamaz.

Yeni sistem gelmiş şimdi kaydolmayı denedim T.C. ön arka fotoğraf yüzünüzün fotoğrafı falan hepsini istiyor gereksiz bilgi T.C. ile benim olduğumu anlayabilir bilgilerimi paylaşmayı çok sevmiyorum Tosla'da T.C. doğum tarihi veriyorsunuz yetiyor Papara'da bu sistem kalkana dek Tosla'da kalacağım Akbank iştirakı olduğundan dolayı güvenimi bir tık daha arttırdı.

Yeni sistem gelmiş şimdi kaydolmayı denedim T.C. Ön arka fotoğraf yüzünüzün fotoğrafı falan hepsini istiyor gereksiz bilgi T.C. İle benim olduğumu anlayabilir bilgilerimi paylaşmayı çok sevmiyorum Tosla'da T.C. Doğum tarihi veriyorsunuz yetiyor Papara'da bu sistem kalkana dek Tosla'da kalacağım Akbank iştirakı olduğundan dolayı güvenimi bir tık daha arttırdı.

Hocam siz bilirsiniz Tosla gayet iyi bir kart benim kullanma amacım cashback ve para çekmemesi bütün işlerimi ondan yapıyorum.

Geçilir. Cashback olayları vs anlatmaya gerek yok. Ayrıca geçen gün yaşanan bir sorun yüzünden 50tl hediye verdiler.
IMG_20220907_180936.jpg

Bana kalırsa ikisini de kullanın. Ben hem Tosla hem de Papara kullanıyorum ve ikisinin de kampanyaları güzel, illa birinde kalmanıza gerek yok ikisini de birden kullanabilirsiniz. Bu arada evet, T.C. kimlik, yüz tanıma vs. bilgiler hesabınızı oluştururken doğrulamak için istiyor.

Aga 10-20TL için değmez uğraşmaya banka kartı alamıyorum diye kullanıyorum Full 10-20TL daha alayım diye bu kadar bilgi vermek bana göre saçma geliyor adamlarında istediği T.C. olsa veririm 1dakika durmam ama T.C. arka ön yüz fotoğrafı falan giriyor işe Tosla gibi olsa yapardım Tosla'ya da cashback artışı gelir inşallah.

Geçilir. Cashback olayları vs anlatmaya gerek yok. Ayrıca geçen gün yaşanan bir sorun yüzünden 50tl hediye verdiler.Eki Görüntüle 1510602
50tl vermesi değil önemli olan o hata olmaması çoğu kişi eski kullanıcı eskiden böyle birşey istenmiyordu

Aga 10-20TL için değmez uğraşmaya banka kartı alamıyorum diye kullanıyorum Full 10-20TL daha alayım diye bu kadar bilgi vermek bana göre saçma geliyor adamlarında istediği T.C. olsa veririm 1dakika durmam ama T.C. arka ön yüz fotoğrafı falan giriyor işe Tosla gibi olsa yapardım Tosla'ya da cashback artışı gelir inşallah.

50tl vermesi değil önemli olan o hata olmaması çoğu kişi eski kullanıcı eskiden böyle birşey istenmiyordu
18 yaş altı ön ödemeli kart seçeneklerinde pek fazla birşey yok. Cashback 10-20tl deyip geçmeyin gayet iyi. Bilgilerin zaten internette var. Çokta korkma paparaya veriyorum diye.

Hocam eskiden böyle bir şey istenmemesinin sebebi eskiden Papara gibi kartların bu denli yasa dışı işler için kiralanmamasıydı. Şuan bu kadar çok detay istemeleri şart ve normal. Kart kiralayanları bu şekil rahatça bulup hakkında işlem başlattırabilirler. Tabii siz vermek istemeyebilirsiniz kendinize göre haklısınız ama bana göre o bilgilerin istenmesi daha çok güvenilirliği arttırıyor.

18 yaş altı ön ödemeli kart seçeneklerinde pek fazla bir şey yok. Cashback 10-20TL deyip geçmeyin gayet iyi. Bilgilerin zaten internette var. Çok da korkma Papara'ya veriyorum diye.

Bilgi vermekte sıkıntı yok zaten tanımadığın birisine fotoğraf atmak gibi bir şey bu ben o tür şeyleri sevmiyorum tanımadığım bir firmaya yüzümün fotoğrafını T.C. arka ön atma falan gerek yok sözde doğrulama amaçlı zaten oraya T.C. kimliğini girdin doğum tarihini girdinmi doğrulanıyor Tosla ininal nasıl doğruluyor o zaman mantıken.

Hocam eskiden böyle bir şey istenmemesinin sebebi eskiden Papara gibi kartların bu denli yasa dışı işler için kiralanmamasıydı. Şuan bu kadar çok detay istemeleri şart ve normal. Kart kiralayanları bu şekil rahatça bulup hakkında işlem başlattırabilirler. Tabii siz vermek istemeyebilirsiniz kendinize göre haklısınız ama bana göre o bilgilerin istenmesi daha çok güvenilirliği arttırıyor.
artık ileri aylarda ve yıllarda kalkarsa geçerim o özellik ben max tc doğum tarihi veririm sanki kredi kartı başvurusu atıyoruz o ne öyle birsürü bilgi seri no falan napıcak ben vermiyorum öyle bilgi sevmiyorum

Bilgi vermekte sıkıntı yok zaten tanımadığın birisine fotoğraf atmak gibi bir şey bu ben o tür şeyleri sevmiyorum tanımadığım bir firmaya yüzümün fotoğrafını T.C. arka ön atma falan gerek yok sözde doğrulama amaçlı zaten oraya T.C. kimliğini girdin doğum tarihini girdinmi doğrulanıyor Tosla ininal nasıl doğruluyor o zaman mantıken.
Başka birinin adına hesap açma diye olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı