Papara'ya para atılabilir mi?

Sqmett0

Hectopat
Selam, bir internet sitesinden iade işlemi yaptım. Satıcı paramı IBAN'la geri gönderebileceğini söyledi. Benim paparama atabilme şansı var mı? Varsa nasıl IBAN atacağım söyleyebilir misiniz? Çok bir bilgim yok bu konuda.

Karşı taraf papara kullanabiliyorsa papara numarası ile atılabiliyor. Uygulamaya girdiğinizde paranızın hemen altında papara numaranız yazmakta. Orayı kopyalayıp satıcıya yollayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Selam, bir internet sitesinden iade işlemi yaptım. Satıcı paramı IBAN'la geri gönderebileceğini söyledi. Benim paparama atabilme şansı var mı? Varsa nasıl IBAN atacağım söyleyebilir misiniz? Çok bir bilgim yok bu konuda.

Normalde karta iadesi gerekir, banka şirketine durum bildirilir 7-14 iş günü içinde para hesabınıza yatar. Eğer IBAN yok ise bunu belirtin Papara no ile atabilirler ise atsınlar yok ise yakınınızın IBAN numarasını gönderebilirsiniz.

O kişi papara kullanıyorsa papara numaranızı atıp size gönderebilir. Fakat, Bank'a tarafından gönderecekse Akbank deniz bank vb, gönderemez. Sizin adınıza olması lazım kartın.

Papara hesabınıza sadece Papara kullanan kişiler para atabilir. IBAN yöntemi ile sadece kendi banka hesabınızdan para atabilirsiniz. Onun harici başka bir yöntem bulunmuyor.

1673814554700.png

Buradan bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı