RTX 5060 Ti için hangi markalar alınır?

hashus0142

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 5060 Ti almak istiyorum. Kafamda MSI ve ASUS var ama arada önüme Gainward veya PNY gibi markalar da düşüyor. Bunun bir tier listi var mı? Hangi markaların hangi modelleri alınır gibi? Boşa fazla para vermeyelim.

Şu videodaki tier list 50 serisi modeller için de aşağı yukarı doğru.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Şu videodaki tier list 50 serisi modeller içinde aşağı yukarı doğru.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki hocam render, oyun, yapay zeka üçlüsü için en iyi tercih 5060 Ti mı 5070 mi olur sizce.

Peki hocam render, oyun, yapay zeka üçlüsü için en iyi tercih 5060 Ti mı 5070 mi olur sizce.
Yapay zeka konusunda VRAM çok öne çıkıyor, o yüzden 5060 Ti 16 GB diyebilirim belki.

PNY fiyat performans iyi markadır. Asus ve MSI zaten bilinen tepe modellerdir. Fakat bu ekran kartı elektronik bir cihaz oldukları için biraz da şansa bakıyor. Mesela ben Asus 3060 12gb versiyona sahiptim bir gün karttan görüntü gelmedi. Bildiğiniz kart bozuldu. Yeni kart aldım , bozuk kartı da koydum satılmaz dedim. Bozuk kartın temizliğini yaptım rafa kaldırdım. Aradan 1 yıl geçti ya şunu bir daha deneyeyim belki görüntü verir diye , taktım kasaya ve kart görüntü verdi. Sürücüsünü kurdum furmark testi falan ettim. O kartı sonra sattım sağlam olarak. Alan kişiye durumu açıkladım. Kartta statik elektrik birikmiş o yüzden kendini korumaya almış.

Fıkra bu kadar. Bu iş şans. Bana kalırsa Asus ve MSI' dan şaşmayın. Sevgilerim ve saygılarımla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı