Papara'ya yanlış bankadan EFT yapmak

Makaleler
1
Arkadaşın Papara'sına para atacaktım bunun için Akbank ATM'sine giderek kartsız işlemlerden ilk önce T.C. Sonra IBAN'ı girdim. Arkadaşa sordum fakat para geçmemiş hesabına. Sonradan fark etmiş yanlış IBAN atmış. Para gitti mi? Attığı IBAN Albaraka ben Akbank ATM'sinden attım.

Arkadaşın Papara'sına para atacaktım bunun için Akbank ATM'sine giderek kartsız işlemlerden ilk önce T.C. Sonra IBAN'ı girdim. Arkadaşa sordum fakat para geçmemiş hesabına. Sonradan fark etmiş yanlış IBAN atmış. Para gitti mi? Attığı IBAN Albaraka ben Akbank ATM'sinden attım.
Bir problem olmaz ama açıklama kısmına Papara numaranı girmesi gerekliydi. Papara numaranı girmediyse bundan dolayı gelmemiştir.

Para havuza düşmüş olabilir arkadaşının bi Papara müşteri hizmetlerini aramasında fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı