Papers please 31.gün Ezıc birliğinden kurtulma

Maxtoric

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2021
Mesajlar
2.931
Makaleler
2
Çözümler
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 31.gün yani 24 Aralık'tayım fakat ezıc yüzünden oyun bitiyor. Beni yakalamamalarından önce ezıc ile bağlantımı nasıl kopartabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu galiba imkansız. İlk güne dönmen gerek. Ve birde Paper's Please oyununun yazılım kodu tarihi depoluyor ve bu depoda EZIC'e yardım ettikten sonra yakalanıyorsun ama eğer Obristan'a kaçarsan yada tüm görevleri bitirip EZIC'i sınırı patlatmasına yardım edersen yakalanmıyorsun.
İlk günden gerimi başlayayım yoksa ilk günü tamamlayıp son güne gerimi döneyim?
Bide sana yardım edeyim, ilk güne geri dön ve tekrar baştan yap. Son güne geri dönemiyorsun çünkü bunu yaparsan.
 
Bu EZIC denen şerefsiz örgüte sinir oluyorum. Arstotzka'ya uyumlu, muhteşem bir memur olacakken beni engellemeye çalışıyorlar. Bu yüzden oyunun başından beri dedikleri hiçbir şeyi yapmıyorum ve rüşvetleri de kabul etmiyorum.

Kısacası bir kişiyi almanı istemiyoruz dediklerinde o kişiyi uyarı alacak olmama rağmen alıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım daha.
 
Bu galiba imkansız. İlk güne dönmen gerek. Ve bir de paper's please oyununun yazılım kodu tarihi depoluyor ve bu depoda ezıc'e yardım ettikten sonra yakalanıyorsun ama eğer Obristan'a kaçarsan ya da tüm görevleri bitirip ezıc'i sınırı patlatmasına yardım edersen yakalanmıyorsun.

Bir de sana yardım edeyim, ilk güne geri dön ve tekrar baştan yap. Son güne geri dönemiyorsun çünkü bunu yaparsan.

Ezıcle her konuda iş birliği yapmama rağmen sınırda beni de patlatıyor. Acaba yeterince sadık değil miydim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı