Gerilim oyunu aslında. Kulaklıkla çok sardı beni.Hoş göründü gözüme, buna bir bakayım.
Gerilim oyunu aslında. Kulaklıkla çok sardı beni.Hoş göründü gözüme, buna bir bakayım.
Siz öyle mi oynadınız saygı duyarım büyük sabır ister yani.Kendin keşfeder ve wikiye bakmazsan çok da keyiflidir hocam.
Siz öyle mi oynadınız saygı duyarım büyük sabır ister yani.
Limbo oynayabilirsin o da Inside'nin yapımcılarından çok güzel bir oyun .Arada çalışmaktan çok sıkıldığım zamanlar bir şeyler oynayayım diyorum ama eski oynadığım bir oyuna tekrar adapte olmak ya da yeni bir oyunu öğrenmek için emek harcamak istemiyorum. Bilmeden de oynanabilecek, hızlıca adapte olabileceğim şöyle Papers Please tarzında basit, çerezlik chill bir oyun önerir misiniz?
Edit: Kısa hikayeli de olabilir İnside gibi, nedense çok keyif almıştım oynarken.
Border Officer gibi birçok oyun çıktı böyle ama nedense Papers Please'in verdiği tadı veremedi bana o soğuk atmosferi falan çok acayip.Death and taxes adında paper please tarzı bir oyun çıktı.
Oynadım hocam, çok keyifliydi o da.Limbo oynayabilirsin o da Inside'nin yapımcılarından çok güzel bir oyun .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.