Para biriktirme

arexteo

Decapat
Merhabalar, ben 14 yaşımdayım. 1 sene sonunda 3000 TL gibi bir para ile sistem toplamak istiyorum. Herhangi bir gelirim yok. Dolar yüksek olduğu için ailem bu işe biraz ters bakıyor. Ailemden para istemeden ve bir işte çalışmadan nasıl para kazanabilirim? İnternetten para kazanma mevcut mu? Mevcutsa nasıl güvenli bir şekilde kazanabilirim? (Para biriktirme konusunda iyiyimdir fakat daha iyi yöntemleriniz varsa yazın lütfen.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmadan para kazanma diye bir şey yok.

İnternette bulunan yöntemlerle 1 sene içinde 3000 TL biriktirmen imkânsız. Bunun için ayda 250 TL kazanman gerekiyor.

Kısacası alcağın üç beş kuruş ile bir yere varamazsın.

Son düzenleme:

İnternette bulunan yöntemlerle 1 sene içinde 3000 TL biriktirmen imkânsız. Bunun için günde 250 TL kazanman gerekiyor.

500 TL olsa bile olur üstünü ailevi destek ile tamamlarım. Günde 40 Kuruş kazansam yeterli. Mesela "Tanıtım Ödülleri" gibi uygulamalarda video izleyince 2,3 bazen 10 kuruş veriyor, bunun gibi veya izlediğim bir film de çocuk bir linke sürekli IP adresini değiştirip tıklıyordu ve bir miktar para kazanıyordu bunu nasıl sağlayabilirim?

İşin üç kağıt tarafı ancak illegal değil, en azından alenen yapmazsan.
Bir tane forum sitesi açıyorsun. Pek çok tırt ancak indexlenen forumla footer banner değişimi yapıyorsun. Sayfanın PR değerini artırıp indexlenmen lazım. Bu sırada google reklamları alıyorsun (adsense). Okuldaki arkadaşlarını organize ediyorsun hepsi günde 2 defa reklamlarına tıklıyor. Eğer bu işi abartmadan yaparsan 1 sene sonunda istediğin bütçeyi google reklam gelirlerinden elde edebilirsin. Tabi bu süreçte sitenin faal olması, index alması da lazım.
Biz lisede arkadaşlarla böyle bir şekilde 1 ayda 100 dolar kazanmıştık ta ki bir admin arkadaşımız tıklama botu kullanana kadar. Doğrudan ban yedik, hesaplarımız kapandı. Paramızı aldık ancak ben kendi adıma halen adsense geliri başvurusu yapamıyorum. En son 2 sene önce yöneticiliğini yaptığım bir site için denemiştim, life time banned diye uyarı aldım. Çok da önemsemediğim için uğraşmadım açıkçası.

İşin üç kağıt tarafı ancak illegal değil, en azından alenen yapmazsan.
Bir tane forum sitesi açıyorsun. Pek çok tırt ancak indexlenen forumla footer banner değişimi yapıyorsun. Sayfanın PR değerini artırıp indexlenmen lazım. Bu sırada google reklamları alıyorsun (adsense). Okuldaki arkadaşlarını organize ediyorsun hepsi günde 2 defa reklamlarına tıklıyor. Eğer bu işi abartmadan yaparsan 1 sene sonunda istediğin bütçeyi google reklam gelirlerinden elde edebilirsin. Tabi bu süreçte sitenin faal olması, index alması da lazım.
Biz lisede arkadaşlarla böyle bir şekilde 1 ayda 100 dolar kazanmıştık ta ki bir admin arkadaşımız tıklama botu kullanana kadar. Doğrudan ban yedik, hesaplarımız kapandı. Paramızı aldık ancak ben kendi adıma halen adsense geliri başvurusu yapamıyorum. En son 2 sene önce yöneticiliğini yaptığım bir site için denemiştim, life time banned diye uyarı aldım. Çok da önemsemediğim için uğraşmadım açıkçası.
Hocam mantıklı ama zor bir yol. Denemek lazım

İnternette bulunan yöntemlerle 1 sene içinde 3000 TL biriktirmen imkânsız. Bunun için günde 250 TL kazanman gerekiyor.

Günde 250 TL yılda 3000 TL mi yapıyor?

Knight online pazar yapabilirsin. Tek gereken biraz sermaye sonrası pazarda beklemek. 3000 TL değil fazlasını kazanırsın. PC açık tutabilirim dersen sende ekmek yersin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı