Para Biriktirmek

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Abilerim, kardeşlerim bu sene mezun oldum liseden mezuna kaldım anlayacağınız seneye tekrar gireceğim sınava. Para biriktirmek istiyorum. Taktik verir misiniz bu işte çok kötüyüm. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılmayan kumbara al. Akşam cebindeki bozuk paraları at. Arada kıyak yap ve kağıt para at.

Yarı zamanlı olarak çalış. Bütün gün ders çalışmayacaksın sonuçta. Sabah 9'da kalksan, akşam 12'de yatsan, 15 saat uyanık olmuş oluyorsun sonuçta. Freelancer olarak çalışabilirsin.

Bitirdim liseyi. Bu sene boşum ders çalışacağım için işe giremem. O yorgunlukla hangi türev beynime girecek
Bilmesem diyeceğim tamam haklısın Fakat durum o şekilde olmayacak samimi şekilde düşünürsen bunu sende biliyorsun. Demek istediğim kendini 24 saat derse veremeyeceksin. Her gün en fazla 2 saat çalışırsın, yanında bir de işin olur ve paranı kazanırsın. Tavsiyem bu yönde. Sana kalmış

Bende darboğaz yapan işlemcimi değiştireceğim. Şuan 40 TL var 4590 alacağım g3258 var. 450 TLye ihtiyacım var.

Öyle bir iş var ise 15 yaşındayım hemen gireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…