Epic Games Para iadesi gelmedi

Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce Epic'den aldığım oyunları iade ettim bugün bankayı aradığımda onlara bir iade gelmediğini görmediklerini söylüyor. Epic Games'e yazıyorum onlarda iade yapılmış diyorlar, sizce ne yapmalıyım?
Uluslararası ödeme yöntemiyle iâde olduğu için gelmesi uzun sürüyor. Ben Steam'de en geç 10 gün sonra iâdemi aldım Epic'te böyle bir durum olmadı ama kullandığın bankaya göre değişir benim Akbank hesabıma 1-2 günde para düşerken diğerlerinde 6-7 hatta 8 gün bile sürüyordu. Maksimum 14 gün bekle gelmezse hem bankaya, hem Epic'e yaz.

Bir kaç gün daha bekleyin para keofilen hocamın da dediği gibi geç düşüyor.
Siz neden her yerdesiniz hocam?

Uluslararası ödeme yöntemiyle iâde olduğu için gelmesi uzun sürüyor. Ben Steam'de en geç 10 gün sonra iâdemi aldım Epic'te böyle bir durum olmadı ama kullandığın bankaya göre değişir benim Akbank hesabıma 1-2 günde para düşerken diğerlerinde 6-7 hatta 8 gün bile sürüyordu. Maksimum 14 gün bekle gelmezse hem bankaya, hem Epic'e yaz.
En ilginç gelen iş bankası oldu bana. Steam'den hızlı iade aldım. 3-4 saat bile sürmeden.

Siz neden her yerdesiniz hocam?

En ilginç gelen iş bankası oldu bana. Steam'den hızlı iade aldım. 3-4 saat bile sürmeden.
Bankaya göre değişiyor dediğim gibi ama ben en az 1 gün bekledim 3-4 saat hiç olmadı. En fazla da 3 ay beklemiştim Xbox'ta iâde için 😆

Dosya Ekleri

• IMG_20240606_022704.jpg
    IMG_20240606_022704.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20240606_022723.jpg
    IMG_20240606_022723.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı