Ne zaman iade talebi oluşturdunuz? Eğer Steam Cüzdanınıza iade edilecekse 24-48 saat sürer, banka hesabınıza iade edilecekse 1 hafta sürer diye belirtmiş Steam. Metni yukarıda paylaştım.
Ne zaman iade talebi oluşturdunuz? Eğer Steam cüzdanınıza iade edilecekse 24-48 saat sürer, banka hesabınıza iade edilecekse 1 hafta sürer diye belirtmiş Steam. Yazıyı yukarıda paylaştım.
Ne zaman iade talebi oluşturdunuz? eğer Steam cüzdanınıza iade edilecekse 24-48 saat sürer, banka hesabınıza iade edilecekse 1 hafta sürer diye belirtmiş Steam. metni yukarıda paylaştım.
"Onaylanmış iadelerin hesabınıza yansıması 7 günü bulabilir. Onaylanmış cüzdan kredisinin Steam cüzdanınıza yansıması 24-48 saati bulabilir. Uluslararası ödeme yöntemlerine yapılan iade işlemlerinin daha uzun sürebileceğini unutmayın. İadeniz 7 gün sonra görünmezse, lütfen doğrudan bankanızla iletişime geçin ve hesabınızda bekleyen iadelerin olup olmadığını sorun."
"Onaylanmış iadelerin hesabınıza yansıması 7 günü bulabilir. Onaylanmış cüzdan kredisinin Steam cüzdanınıza yansıması 24-48 saati bulabilir. Uluslararası ödeme yöntemlerine yapılan iade işlemlerinin daha uzun sürebileceğini unutmayın. İadeniz 7 gün sonra görünmezse, lütfen doğrudan bankanızla iletişime geçin ve hesabınızda bekleyen iadelerin olup olmadığını sorun."