Steam Para iadesi ne zaman gelir?

Daha fazla  
1742231415928.png

5 dolar bakiye aldım fakat gelmedi iade ettim, şimdi arkadaşlarla oyun girecektik yalan oldu, ne zaman gelir bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Geri ödemem nerede? İademin onaylanmasının üzerinden 7 gün geçti.​

"Onaylanmış iadelerin hesabınıza yansıması 7 günü bulabilir. Onaylanmış cüzdan kredisinin Steam cüzdanınıza yansıması 24-48 saati bulabilir. Uluslararası ödeme yöntemlerine yapılan iade işlemlerinin daha uzun sürebileceğini unutmayın. İadeniz 7 gün sonra görünmezse, lütfen doğrudan bankanızla iletişime geçin ve hesabınızda bekleyen iadelerin olup olmadığını sorun.

Bir iade talebi satın alma işleminden sonraki 24 saat içinde onaylandığında, yapılmış olan satın alma işlemi iptal edilir. Çoğu durumda bankaların Steam'in parayı almadığını doğrulaması 30 günü bulmaktadır. Doğrulama işleminden sonra, bankanız bloke edilen tutarı iade edecek ve bu tutar hesap özetinizden çıkarılacaktır. İptal edilen işlemler için hesabınızda bir geri ödeme görmeyeceğinizi unutmayın.

Hâlâ geri ödemenizi bulamadınız mı? Lütfen güncel satın alma geçmişinizi kontrol edin, iade edilmiş cüzdan bakiyesini başka bir satın alma işleminde kullanmış olabilirsiniz. Steam mağazası satın alım geçmişinizi Steam internet sitesi veya Steam istemcisine giriş yapıp ardından ekranın sağ üstündeki hesap adınıza tıklayıp, Hesap detayları > Satın alma geçmişini görüntüle seçeneklerini seçerek görüntüleyebilirsiniz."

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi

Geri ödemem nerede? İademin onaylanmasının üzerinden 7 gün geçti.​

Onaylanmış iadelerin hesabınıza yansıması 7 günü bulabilir. Onaylanmış cüzdan kredisinin Steam cüzdanınıza yansıması 24-48 saati bulabilir. Uluslararası ödeme yöntemlerine yapılan iade işlemlerinin daha uzun sürebileceğini unutmayın. İadeniz 7 gün sonra görünmezse, lütfen doğrudan bankanızla iletişime geçin ve hesabınızda bekleyen iadelerin olup olmadığını sorun.

Bir iade talebi satın alma işleminden sonraki 24 saat içinde onaylandığında, yapılmış olan satın alma işlemi iptal edilir. Çoğu durumda bankaların Steam'in parayı almadığını doğrulaması 30 günü bulmaktadır. Doğrulama işleminden sonra, bankanız bloke edilen tutarı iade edecek ve bu tutar hesap özetinizden çıkarılacaktır. İptal edilen işlemler için hesabınızda bir geri ödeme görmeyeceğinizi unutmayın.

Hâlâ geri ödemenizi bulamadınız mı? Lütfen güncel satın alma geçmişinizi kontrol edin, iade edilmiş cüzdan bakiyesini başka bir satın alma işleminde kullanmış olabilirsiniz. Steam mağazası satın alım geçmişinizi Steam internet sitesi veya Steam istemcisine giriş yapıp ardından ekranın sağ üstündeki hesap adınıza tıklayıp, Hesap detayları > Satın alma geçmişini görüntüle seçeneklerini seçerek görüntüleyebilirsiniz.

Satın alma geçmişimden silindi ne demek oluyor yani?

Satın alma geçmişimden silindi ne demek oluyor yani?
  • "Lütfen güncel satın alma geçmişinizi kontrol edin, iade edilmiş cüzdan bakiyesini başka bir satın alma işleminde kullanmış olabilirsiniz." Bundan bahsediyorsanız bu 1 hafta geçmesine rahmen iadeyi alamayanlar için deniliyor, sizin sorunuzun cevabı ilk paragrafta.

5 dolar bakiye aldım fakat gelmedi iade ettim, şimdi arkadaşlarla oyun girecektik yalan oldu, ne zaman gelir bilmiyorum.
  • Sorun çözüme kavuştu mu?

• "Lütfen güncel satın alma geçmişinizi kontrol edin, iade edilmiş cüzdan bakiyesini başka bir satın alma işleminde kullanmış olabilirsiniz." bundan bahsediyorsanız bu 1 hafta geçmesine rahmen iadeyi alamayanlar için deniliyor.

• sorun çözüme kavuştu mu?

Hiçbir şeye dokunmadım ne Steam'de gözüküyor ne de bankamda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı