Para iadesi yapıldığı halde ürün geri gönderildi

hysols

Femtopat
Daha fazla  
İnternette GittiGidiyor'dan bir kulaklık siparişi verdim. Birkaç saat sonra sipariş verdiğim ürünün teşhir ürünü olduğunu anlayınca siparişimi iptal ettim. Para iadem yapıldı fakat ürünü kargoya vermiş satıcı ve ben evde yokken gelmiş. Bizimkiler de kargo parasını ödeyip almışlar kargoyu. Satıcı geri göndermemi istedi. Ben de kargo parasını istedim ve "teslim almasaydınız ürünü şimdi karşı ödemeli olarak gönderin ürünü" cevabını aldım. Satıcının bu şekilde konuşması beni sinirlendirdi. Kargo parasını almadan göndermek istemiyorum. Şimdi ben bu ürünü geri göndermezsem bir sorun yaşar mıyım?

İnternette GittiGidiyor'dan bir kulaklık siparişi verdim. Birkaç saat sonra sipariş verdiğim ürünün teşhir ürünü olduğunu anlayınca siparişimi iptal ettim. Para iadem yapıldı fakat ürünü kargoya vermiş satıcı ve ben evde yokken gelmiş. Bizimkiler de kargo parasını ödeyip almışlar kargoyu. Satıcı geri göndermemi istedi. Ben de kargo parasını istedim ve "teslim almasaydınız ürünü şimdi karşı ödemeli olarak gönderin ürünü" cevabını aldım. Satıcının bu şekilde konuşması beni sinirlendirdi. Kargo parasını almadan göndermek istemiyorum. Şimdi ben bu ürünü geri göndermezsem bir sorun yaşar mıyım?
Parasını verdiyseniz yaşamazsınız.

Adam sana bedava göndermiş gibi olmuş. Yani göndermene gerek yok.

Sen haklısın çünkü senin iptal edebilmen için adamın ürünü kargoya vermemiş olması gerekiyor. Yani kargoya verdiği halde verildiğini sisteme girmemiş. Gönderme ürünü. Adam sonra ister zaten. Geri alırsın kargo parasını.

Alıcı ürünü hangi şehirden kargolamış bir de sen hangi şehirdesin? Önce bunu öğren. Daha sonra ürünü gönderme muhtemelen o sana tekrar yazacak. Tekrar para iadesi iste. Hala teslim almasaydın diyorsa, "ben göndermiyorum o zaman, sende göndermeseydin" dersin. Bu arada bende pazaryerlerinde satış yapıyorum. Hanzo birine denk gelmişsin sen.

Burada maalesef haksız taraf sizsiniz. Ve evet sorun yaşarsınız.
Usta ben para iademi aldıktan sonra niye gönderiyor kargoyu. Yada kargoya verdiğini zamanında niye girmiyor sisteme. O da suçlu bence. Üstüne alttan alması gerekirken bu şekilde konuşuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı