Para için aldatıldım

@ahmet_67, tavsiyem: Anne baba ilişkisi kötü olan ve anne babasının arkasında durmadığı kızdan uzak durmanız olur. Zamanında bariz hatasını gördüklerinden arkasında durmuyordur, durmak istemiyordur. Böyle kızdan hayır gelmez hiçbir zaman için ve sürekli para isteyen kızdan ya da sürekli para harcadığınız kızdan da uzak durmanız iyi olur. Olan olmuş artık. Şu saatten sonra da yapabilecek bir şey yok. Umarım sanal sevgili falan değildir. Bir de öyle saçmalıklar çıktı son zamanda. Asosyal tiplerin oluşturduğu kavram: Sanal sevgili.

@ahmet_67, tavsiyem: Anne baba ilişkisi kötü olan ve anne babasının arkasında durmadığı kızdan uzak durmanız olur. Zamanında bariz hatasını gördüklerinden arkasında durmuyordur, durmak istemiyordur. Böyle kızdan hayır gelmez hiçbir zaman için ve sürekli para isteyen kızdan ya da sürekli para harcadığınız kızdan da uzak durmanız iyi olur. Olan olmuş artık. Şu saatten sonra da yapabilecek bir şey yok. Umarım sanal sevgili falan değildir. Bir de öyle saçmalıklar çıktı son zamanda. Asosyal tiplerin oluşturduğu kavram: Sanal sevgili.
Sanal sevgili ama bir çok kez buluştuk. Aşık olmuştum bilmiyorum her seferinde söz verdi . Maksimum 1 aya geri döner hata ne olur söyleyim işi biter ayrılır sonra gelip bana yazar çünkü her seferinde aynısı. Diğer kavgalarda afetim aldatması benim zoruma çok giti bu sefer affetmem hata yazacağı zaman gelip buraya yazarım. Bundan sonra nasıl unutacağım içimde intikam almak kin duygusu var bu nasıl geçer bilmiyorum

Kral harbiden bu durumda yapabileceğin bir şey yok travmayı kafadan sileceksin direkt üstüne düşünmemeye başla aklına gelince gerçek değilmiş gibi davran sorgulaya sorgulaya atlatamazsın bunu.

@ahmet_67, kral yanlış anlama da düpedüz enayilik bu. Hiç görmediğin birine nasıl bu kadar güvenebiliyorsun? Nasıl para gönderebiliyorsun? Bundan sonra dikkat et en azından.

@ahmet_67, kral yanlış anlama da düpedüz enayilik bu. Hiç görmediğin birine nasıl bu kadar güvenebiliyorsun? Nasıl para gönderebiliyorsun? Bundan sonra dikkat et en azından.

En az 10 15 kere buluştuk. Zaten buluştum yazdım yukarıda 3 yılık bir ilişki aileler bile tanıyor dedim ya. Kızın karaktersizliği, neyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık olan oldu. Bundan sonra dikkat edersiniz.

En az 10 15 kere buluştuk. Zaten buluştum yazdım yukarıda 3 yılık bir ilişki aileler bile tanıyor dedim ya. Kızın karaktersizliği, neyse.

Neyse de geç üstüne düşündükçe daha çok takarsın unutmak da boş vermekle başlıyor evlenip boşanmadın en azından bir bağın yok yaşanmamış gibi devam et usta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı