Para kazanmak için MMORPG oyun önerileri

Siderze

Hectopat
Daha fazla  
Bu konu da konuşmak yasak ise konuyu silebilirsiniz. Oyun içi para ile yani Gold vs gibi isimlendirilen para birimi ile para kazanabileceğim bir MMORPG arıyorum. New World, Rise Online, bunlar benim bilgisayarımı kaldırmıyor maalesef ve bir de yayın yapıyorum arkadaşlar, o yüzden ona göre bir oyun arıyorum. Bazılarınız Metin2 diyecektir biliyorum.

Şu an bir arkadaşım ile oynamaktayım fakat karmaşıklığından değil de oyun bana hitap etmiyor Knight Online oynamış birisi olarak :) Knight Online dabilirsiniz farm olarak yaratık kes para kas. Bu gibi sistemle alıştığım için bunun gibi de bir oyun da arıyorum biraz tabii ki. Rise Online'da böyle biraz kazanmıştım fakat sistem gereksinimleri güncelledikten sonra oyunu oynayamaz oldum maalesef :)

Oyun tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Bir de artı olarak söylemek gerekirse oyun da bot vs olayları sevmediğim için bana lütfen botla ve legal olarak kullanmaya izin verilen bir oyundan bahsetmeyin.

Çok Türk oyuncusu var mı onun ya :D Twitch de hiç görmüyorum. Albionu bende düşünüyorum ama şimdilik Lost Ark oynamaya başladım bakalım ne olacak :D

Bu konu da konuşmak yasak ise konuyu silebilirsiniz. Oyun içi para ile yani Gold vs gibi isimlendirilen para birimi ile para kazanabileceğim bir MMORPG arıyorum. New World, Rise Online, bunlar benim bilgisayarımı kaldırmıyor maalesef ve bir de yayın yapıyorum arkadaşlar, o yüzden ona göre bir oyun arıyorum. Bazılarınız Metin2 diyecektir biliyorum.

Şu an bir arkadaşım ile oynamaktayım fakat karmaşıklığından değil de oyun bana hitap etmiyor Knight Online oynamış birisi olarak :) Knight Online dabilirsiniz farm olarak yaratık kes para kas. Bu gibi sistemle alıştığım için bunun gibi de bir oyun da arıyorum biraz tabii ki. Rise Online'da böyle biraz kazanmıştım fakat sistem gereksinimleri güncelledikten sonra oyunu oynayamaz oldum maalesef :)

Oyun tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Growtopia. Öğrenmek zaman alır ama çoğu kişi zengin oluyor bir tanıdığım kendine motor almıştı zamanında eskiden daha çok kazandırıyor şimdi biraz daha azaldı ama illegal yollara girerseniz haram para olur tabi umrumda olmayabilir. Legal olarak profit yaparak kasabilirsiniz. Ama öğrenmesi zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı