Para kazanmak için ne yapılmalı?

Oyun yapınca kimse umursamıyor, bırakınca hemen uçuşuyorsunuz? Beni de deli ettiniz, pes diyorum.
Admin etiketleyemiyor muyuz? Böyle seviyesiz insanların burada ne işi var?

Hakaret davası açıyorum haberin olsun.
Tamam lafımı geri alıyorum, özür dilerim. Sen de beni anla ne olursun? Bıraktım bu işleri.

Oyun yapınca kimse umursamıyor, bırakınca hemen uçuşuyorsunuz? Beni de deli ettiniz pes diyorum.
Sen umrumuzda değilsin salak yerine koymaya çalıştığın onca insan umrumuzda. Oyun yapamıyorsun. Dikkat çekmek istiyorsun böyle hep. Delirirsen delir insanlığa daha faydalı olursun.

Admin etiketleyemiyor muyuz? Böyle seviyesiz insanların burada ne işi var?

Hakaret davası açıyorum haberin olsun.

Gel birlikte açalım. Alacağımız tazminatlarla tatile çıkarız :d Ama 8 yılda tek kuruş kazanamadığından ifade vermeye gelecek otobüs parası çıkmaz ki Ayhan'dan.

Oyun yapınca kimse umursamıyor, bırakınca hemen uçuşuyorsunuz? Beni de deli ettiniz, pes diyorum.

Tamam lafımı geri alıyorum, özür dilerim. Sen de beni anla ne olursun? Bıraktım bu işleri.
Emniyet Genel Müdürlüğüne ön başvurumu yapıyorum, adli tatil biter bitmez de savcılığa dilekçe yazıp vereceğim.

Emniyet Genel Müdürlüğüne ön başvurumu yapıyorum, adli tatil biter bitmez de savcılığa dilekçe yazıp vereceğim.

Benim de tanıdığım bir avukat var. Bir arkadaşımın hakaret davasını yürütmüştü, 1 hafta önce bana da böyle bir durum olursa haber ver demişti, Ayhan çok şanslısın la.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…