Para kazanmak için ne yapılmalı?

Eki Görüntüle 945353
Düzenlemiş ama burada da dursun. Aynı ekran görüntüsüyle, kendisinin fotoğrafıyla, adı soyadıyla Kayseri emniyet müdürlüğüne suç duyurusunda bulunuyorum. Konuyu lütfen kilitleyin. İşimiz gücümüz var.

Bu seviyedeki (ki seviyesi yok) birisine hiç acımamak gerekir ben arkanızdayım şahsen.

8 yıla bir tane oyun çıkaramadıysanız belki de sizin hatanızdır. Aklınızda 3D açık dünya oyun varsa bile 8 yıla bir şeyler yapardınız. Eğer 8 yılda öğrendiyseniz başka bir şeye başlamanız saçma olur, oyunu yapmaya başlayın.

Bu arada şunu da ekleyeyim. 8 yılın yarısı değil, çeyreğinde oyun tasarımcısı ve yazılımcı oldum ve para kazanıyorum. İnsanın kendi içinde olmalı bazı şeyler. Emek. Zamanınızı harcamayın bu post ile.

Selamlar, oyun geliştirmekten usandım ve o mesleği, geçmişimi çöpe atıyorum. Yeni bir hayata başlıyorum. Ne yapsam para kazanabilirim?
Kripto para al sat yaparak kazanılabilir. Sıfırdan kazanmak istiyorsanız biraz zorlayıcı olabilir ya kurumsalda iş bulunacak ya da ticaret yapma veya yeni fikir geliştirme üzerinde yoğunlaşılmalı diye düşünüyorum. Garip zamanlardan geçiyoruz.

Arkadaşın oyun yapmaktan anladığı yürüyebilen ve zıplayabilen bir karakter ve yürüyebileceği bir zemin yapmak, bir iki tane de öylece duran bir düşman koymak o kadar, ciddi ciddi yorum yazan arkadaşlar boşuna uğraşmayın yani. Retro oyun kavramını çok yanlış anlamış, retro oyun öyle bir şey değil yani bunu söyleyeyim. Ayrıca iki gün sonra yine oyun yapmaya başladım diye burada başlık açacağına eminim

Daha önceden şöyle oyun yaparım böyle deneyimliyim şu kadar kazanacağım diyen arkadaşın son durumu bu sanırsam. Bu kadar atıp tutmamak lazımmış demek.
Aklıma daha önceden açtığı şu konu geldi. Bundan sonra ciddiye almayı bırakmıştım, iyi etmişim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı