Para kazanmak için ne yapılmalı?

Hocam lütfen çöpçüleri hor görmeyin. TÜBİTAK projemdir aylık 13.000 kazananı bile var.

Selamlar, oyun geliştirmekten usandım ve o mesleği, geçmişimi çöpe atıyorum. Yeni bir hayata başlıyorum. Ne yapsam para kazanabilirim?

Oyun geliştirmekten usandıysan ve ağzın biraz laf yapıyorsa Udemy gibi platformlardan ders ver derim.

Dediğim gibi abi uğraşmaya değmez. Yardımcı olmaya çalışırsın, baktın olmuyor bir daha yüzüne bakma bunların. Zaman çalıcı bunlar, heves kıran tiplerden.

Arkadaşlar halen ciddiye alıp yorum yazıyorsunuz bi önceki olayları okuyun rica ediyorum

Dediğim gibi abi uğraşmaya değmez. Yardımcı olmaya çalışırsın, baktın olmuyor bir daha yüzüne bakma bunların. Zaman çalıcı bunlar, heves kıran tiplerden.
Hocam size katılmakla birlikte bazen öyle dememek gerektiğini düşünüyorum. Mesela bende okuyup faydalandım yukarıdaki yazılanlardan. Şuan memlekete döneceğim için hazırlık yapıyorum ama bir boş vaktimde bu konu sahibinin geçen yaz açtığı @Yararsız Üye hocamın dediği konuyu okumaya çalışacağım.

@Yararsız Üye hocam sizin eski profil fotoğrafı Age of Empires 2'deki patlayıcı taşıyan eleman mıydı?

Ben bu şahsı Discord'dan tanıyorum.
Neredeyse her gün aynı çalışmaları yapıyordu, üzerinde minimal değişiklikler oluyordu ve bugün de amma oyun geliştirmekle meşgul oldum diyordu, halbuki 10 dakikalık iş.
Üstüne üstlük yaptığı çalışmalar güzel bile değildi.
Israrla oyun geliştiricisi olduğunu vurguluyor, açtığı konularda hep buna denk geliyorum.

8 yılda yapamadığını bu yaşta 1.5 yılda yaptım dediğim gibi soxBqpnx<f

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…