Fiziksel olarak çalışarak kazanırsın. Bilgisayardan, telefondan para kazanma gibi bir şey yok. Yani yazılımla uğraşırsan var ama öyle 2 anket dolduruyum hop gelsin para gibi bir şey yok. Çoğu yalan zaten.Para nasıl kazanabilirim?
Halihazırda çalışıyorum. Bilgisayardan veya başka alternatif olarak neylerden para kazanabilirim?
Borsa. Ama amerikan ve avrupa borası.Para nasıl kazanabilirim?
Halihazırda çalışıyorum. Bilgisayardan veya başka alternatif olarak neylerden para kazanabilirim?
Adam gibi para kazanmak için "aralıksız" 1 yıl boyunca emek gerekiyor cidden. O irade de çoğu kişide yok.Youtube işine başlayabilirsin mantıklı içerikler üretip ekleyip izlenim kasabilirsin. Ama o da 1 hafta içerisinde değil emek harcaman gerekiyor.
Fiziksel olarak çalıştığımı belirttim. Yazılım değil daha çok 3D modelleme gibi işleri sormuştum hocam.Fiziksel olarak çalışarak kazanırsın. Bilgisayardan, telefondan para kazanma gibi bir şey yok. Yani yazılımla uğraşırsan var ama öyle 2 anket dolduruyum hop gelsin para gibi bir şey yok. Çoğu yalan zaten.
Başlangıç için video gibi bir şey var mı hocam ?Borsa. Ama amerikan ve avrupa borası.
Hocam zaten hali hazırda ruhi çenet benzeri bir kanalım ve valorant kanalım bulunmakta. Bilgi kanalım pek fazla izlenmiyor tercih edilmiyor sanırım. Valorant kanalımda algoritmaya göre artık.Sosyal medyaya içerik üretip reklam geçmeli sitelere içerik yükleyebilirsiniz. İçeriğe ulaşmak isteyen kullanıcılar reklamı izlemek durumunda kalır. Veya oyun hesabı kasıp satabilirsiniz. Örneğin lolde 30 seviyeden sonra ranked girebiliyorsunuz. Yayıncı olanlar, smurf olanlar böyle hesapları arıyor. 30 seviyeye kadar kasıp 10-20TL'den satışa koyup bekleyebilirsiniz. Yani en optimist düşünceyle akla bunlar geliyor para kazanma konusunda.
Ayrıca hesap da kasabilirsiniz. Örneğin lolde challanger olduğunuz hesapları da veya bir başkasının hesabını kasıp da para kazanabilirsiniz ancak calışıyorum dediğiniz için bunu listeye eklemedim. Muhtemelen ayıracağınız vakit yoktur diye.
İnternetten para kazanmak öyle 1 hafta geçti hemen kazanayım olayı maalesef ki yok.
Mantıklı içerikler sizce hangileri ?Youtube işine başlayabilirsin mantıklı içerikler üretip ekleyip izlenim kasabilirsin. Ama o da 1 hafta içerisinde değil emek harcaman gerekiyor.
Hocam o iradeye sahibim. Valorant kanalım var az önce baktım tam tamına 108 video yüklemişim bazı aylar her gün atmışım hayret ettim bende kendime.Adam gibi para kazanmak için "aralıksız" 1 yıl boyunca emek gerekiyor cidden. O irade de çoğu kişide yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.