Nasıl para kazanılır?

Hocam aktif 1 yıldır trade (borsa) ile uğraşıyorum forex kripto endeksler her alanda varım istersen sana bu konuda bilgi verebilirim yalnız şunu söyleyeyim bu iş düşündüğünden daha zor 17 yaşındayım bu piyasayla alakalı çok bilgim var profitable (düzenli para kazanma) değilim ama dediğim gibi bu alanda bilgiliyim sadece şunu söyleyeyim başarması zor ama ödülü çok fazla kolay paranın en zor yolu yani.

18 yaşında altında nasıl borsa oynuyorsun?

Hocam sanayide para vermiyorlar iş öğretiyorlar sanayide çalışarak yorulmak dışında bir şey kazanamazsın ha belki ustana göre cebine 200 Max atarlar günlük oda bilgisayar için değer mi bilmem.

Öyleyse fikrim değişir fakat yorulucam artık. Yorulamasam da seneye yaparım. Teşekkürler söylediğin için.

Senin gibi düşünen milyonlarca genç var, bunlardan belki 100 belki 10000 tanesi başaracak sen de onların hikayesini dinleyeceksin ama kalanların adını sanını kimse duymayacak. Herkes okul boş kendi kendime para kazanırım yanılgısına kapılmış ama hayat bu kadar toz pembe değil. Kimse 40'ında A101'de, dönercide veya artık aklına neresi gelirse orada çalışmak istemezdi, seninki gibi hayallerle bu yola çıktılar ama sonuç ortada. Karar senin.

Evet hocam okul boş evet ama okul boş diyerek zengin olunmuyor bu insanların yaptığı e-ticaret trade vs. bunlar göründüğünden zor işler ve bu işlere kesin gözüyle bakılmaması lazım genç birisi olarak söylüyorum internetten zengin olurum diye hayallere kapılmamak gerek bu bir süreçtir ben bu süreçte yeni dil öğrendim kendimi geliştirdim eğer bir işte ciddiyseniz etrafınızdaki arkadaşlarınız her şeyiniz değişiyor yani bunu göze almanız gerekli okul evet bana göre de boş ama kesinlikle okul boş git ticarete atıl diyen insanları dikkate alma dediğim gibi zengin olursun ama emin ol bu işler okumaktan daha zor.

18 yaşında altında nasıl borsa oynuyorsun?
hocam 17 yaşında dubaiye giden var :) ve bazı aracı kurumlar buna ebeveyn izniyle hesap açtırıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı