Para nasıl kazanılır?

3D yazıcı ile figürler vb yapıp satabilirsin sosyal medyada. Yani öneri tabii ki.

Hocam 3D yazıcı alacak bütçem yok.

İlgi alanın, becerilerin nelerdir? Kısa vadede editörlük, makale yazarlığı, amatör video edit gibi küçük işler yapabilirsin. Fiziksel olarak ise restoranlarda garson vb olarak çalışabilirsin, tabii şartları kötü bunu bilerek yap.

Hocam edit işi fena değil oda presentler için para istiyor ama deneyebilirim dediğim gibi okul var çalışamam.

E-ticarete karşı ilginiz varsa dropshipping olabilir.

Yapmam.

Hayır mevcutta zaten işim var. Fakat 3 kere anahtarlık ve PC için figürler sipariş vermiştim. O yüzden dedim.
Yapmadığınız bir işi önermeniz doğru değil, internetten indirilen modellerin telif hakları var satışı yasak, ayrıca 3d tasarım bilmeden hiçbir şekilde para kazanamazsınız bu 3d yazıcı işini çocuk oyuncağı gibi görmeyin elinizde patlar.

Yapmadığınız bir işi önermeniz doğru değil, internetten indirilen modellerin telif hakları var satışı yasak, ayrıca 3D tasarım bilmeden hiçbir şekilde para kazanamazsınız bu 3D yazıcı işini çocuk oyuncağı gibi görmeyin elinizde patlar.

Ben zaten kesin yapın diye demedim. Öneri sundum. Ayıca aldığım ürünler sadece anahtarlıktı yani. Gdipite telifl hakkı olan ürünleri bassın da demedim hocam. Haklı olduğunuza katılıyorum kolay değil.

Ben zaten kesin yapın diye demedim. Öneri sundum. Ayıca aldığım ürünler sadece anahtarlıktı yani. Gdipite telifl hakkı olan ürünleri bassın da demedim hocam. Haklı olduğunuza katılıyorum kolay değil.

Hocam sizin basit gibi gördüğünüz anahtarlıkların da telif hakkı modelleme bilmiyorsanız girilecek iş değil.

Geri
Yukarı