Çözüldü Para vererek Eurasia garantisi alınılabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

190E

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Satış sitelerinden birinde satıcının biri PS5'i çok uygun fiyata koymuş. CFI kodu da 1216A. Kendisi Playstation salonu açmak için konsolları aldığını ama ruhsat çıkmadığı için zararına sattığını söylüyor.

Ve asıl önemli olan ürünleri yurtdışından aldığını ama Eurasia garantisi için +9000₺ ödediğini ve bunun faturasını gönderebileceğini söylüyor. Yani konsollar yurtdışından alınmış ama Eurasia garantili. Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Eğer Avrupa bölgesinden aldıysa Eurasia otomatik olarak geçerli olur.

Eğer Avrupa bölgesinden aldıysa Eurasia otomatik olarak geçerli olur.

Çözüm
Sony Eurasia garantisine değil de aldığı ülkenin mağazasına ekstra garanti parası ödemiştir. Türkiye'de de Mediamarkt'tan ürün alırken ekstra para ver şöyle yapalım böyle yapalım diyorlar. Aynı mantık.

Son düzenleme:
En günceli şu an için 1200B.
Hocam sen bu işten anlıyorsun konularda gördüm hep. Şimdi işin açığı benim gidip 19-20 verip alacak gücüm yok. 14 küsüre yurtdışı cihazlar satılıyor. Bizim Ankara'da FlyTechnology mağazası var iyidir güvenilirdir. Daha önce Series S almıştım bir sorun çıkmamıştı. Muhatapsız bir şekilde yurtdışı cihaz alacağıma gidip oradan alayım diyorum. Ne dersin?

Gayet güzel fiyat. 1200b modeli ise alabilirsin. Sıfır olduğunu varsayıyorum. Bu arada buradaki arkadaşlarım bana konsol uzmanı derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…