Çözüldü Para vererek Eurasia garantisi alınılabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

190E

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Satış sitelerinden birinde satıcının biri PS5'i çok uygun fiyata koymuş. CFI kodu da 1216A. Kendisi Playstation salonu açmak için konsolları aldığını ama ruhsat çıkmadığı için zararına sattığını söylüyor.

Ve asıl önemli olan ürünleri yurtdışından aldığını ama Eurasia garantisi için +9000₺ ödediğini ve bunun faturasını gönderebileceğini söylüyor. Yani konsollar yurtdışından alınmış ama Eurasia garantili. Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Satış sitelerinden birinde satıcının biri PS5'i çok uygun fiyata koymuş. Cfı kodu da 1216a. Kendisi PlayStation salonu açmak için konsolları aldığını ama ruhsat çıkmadığı için zararına sattığını söylüyor.

Ve asıl önemli olan ürünleri yurt dışından aldığını ama Eurasia garantisi için +9000₺ ödediğini ve bunun faturasını gönderebileceğini söylüyor. Yani konsollar yurt dışından alınmış ama Eurasia garantili. Böyle bir şey mümkün mü?

Eğer Avrupa bölgesinden aldıysa Eurasia otomatik olarak geçerli olur.
Katalogdan kalktığı zaman aboneliğim olsa bile kütüphanede olsa bile gidiyor doğru mu anladım? Bir de kalkacak oyunları nereden takip edebilirim?

Uygulamasında gözüküyor. Evet aboneliğin olsa bile kalkar.

Hocam benim hoparlörüm USB girişli jaklı değil o yüzden hem bilgisayarda hem konsolda kullanamıyorum şu an. Monitörün jak girişine uyan bir hoparlör alsam bu sorunu çözer mi?

Evet çözülür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı