Satış sitelerinden birinde satıcının biri PS5'i çok uygun fiyata koymuş. CFI kodu da 1216A. Kendisi Playstation salonu açmak için konsolları aldığını ama ruhsat çıkmadığı için zararına sattığını söylüyor.
Ve asıl önemli olan ürünleri yurtdışından aldığını ama Eurasia garantisi için +9000₺ ödediğini ve bunun faturasını gönderebileceğini söylüyor. Yani konsollar yurtdışından alınmış ama Eurasia garantili. Böyle bir şey mümkün mü?
Satış sitelerinden birinde satıcının biri PS5'i çok uygun fiyata koymuş. Cfı kodu da 1216a. Kendisi PlayStation salonu açmak için konsolları aldığını ama ruhsat çıkmadığı için zararına sattığını söylüyor.
Ve asıl önemli olan ürünleri yurt dışından aldığını ama Eurasia garantisi için +9000₺ ödediğini ve bunun faturasını gönderebileceğini söylüyor. Yani konsollar yurt dışından alınmış ama Eurasia garantili. Böyle bir şey mümkün mü?
Hocam şimdi konuştum cfi kodunu tam olarak söylemedi. Konsollar 12 serisi japonya'dan gelen ürünler dedi. Sıfır kapalı kutu. Sen onay verirsen almaya gidiyorum.
Hocam şimdi konuştum cfi kodunu tam olarak söylemedi. Konsollar 12 serisi japonya'dan gelen ürünler dedi. Sıfır kapalı kutu. Sen onay verirsen almaya gidiyorum.
Hocam sen bu işten anlıyorsun konularda gördüm hep. Şimdi işin açığı benim gidip 19-20 verip alacak gücüm yok. 14 küsüre yurtdışı cihazlar satılıyor. Bizim Ankara'da FlyTechnology mağazası var iyidir güvenilirdir. Daha önce Series S almıştım bir sorun çıkmamıştı. Muhatapsız bir şekilde yurtdışı cihaz alacağıma gidip oradan alayım diyorum. Ne dersin?
Ben 2 kere Series S sattım şu an da 3. olanı satıyorum. Sattıktan 2-3 gün sonra sorun var mı diye de soruyorum. Garanti satın alınamaz. Benim bildiğim 1 yıllık garantisi var Eurosia garantisinde. Xbox'larda 2 yıl bu. Düşünün N11'den aldınız ve sorunu çıktı, N11'den alınan PS'in göndereceği garanti yeri ile sizin garantiye göndereceğiniz yer aynı.