Çözüldü Paradox oyunları açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ne Crusader Kings 3 ne de Hearts of Iron 4 açılıyor, sanırım Paradox Launcher'da sorun var o başlamıyor, nasıl çözebilirim?

Çözüm
Rapordan bir şey çıkmadı maalesef.

Oyunları hiç Paradox istemcisi olmadan başlatmayı denediniz mi? Mesela Crusader Kings 3'ü direkt oyun dosyasına girip ck3.exe üzerinden başlatmayı deneyin bakalım.
Neden? Ne gibi bir sorun yaşadınız?

Kanka en kolay örnek olarak Paradox bende bu tarz bir hata kodu vermiyor oyunu açmaya çalıştığımda başlayıp ekran gelmeden kapanıyor.

Bu sorun iki farklı Paradox oyununda olduğu için sorun Paradox'ta diye düşündüm.

Ama dediğim gibi ne bir hata kodu ne de başka bir sorun bildiriyor.

İlla hata kodu vermesi gerekmiyor. Hata kodu vermiyor olsa bile rapor oluşturabilirsiniz. Bazı durumlarda hatanın kaynağı oluşturduğunuz rapor dosyasında meydana çıkabiliyor.

Kanka attığın videodaki gibi raporladım ve arşive attım ama buraya atamıyorum izin verilen türde değil diyor onu da halledeyim atacağım sana :D

Bu dosyayı izin verilen şekillerde atsam bile sana yaramaz gibime geliyor sana ulaşabileceğim başka bir yer var mı?

XT. PDF. PNG. JPG. JPEG. Jpe. GIF olarak gönderim yapabilirim ama dosyayı bunlara nasıl çevireceğim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı