Paragraf nasıl çözülür?

Bruhmoment1

Hectopat
Daha fazla  
Anksiyete hastasıyım. 5 aydır psikiyatri tedavisi görüyorum. Bilgili insanlar cevap verirse sevinirim. Okuduğumu 20 kere okusam da anlamıyorum, paragraf soruları çok zorluyor beni. Tek çözümün paragraf testi alıp sürekli paragraf çözmek olduğunu düşünüyorum.

Hastalığın anlamamanızla bir ilgisi var mı bilmiyorum, ama eğer varsa sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Doktora başvurun.

Ha eğer hastalıktan kaynaklı değilse üşengeçlikten oluyor ve konfor alanında olduğun için dikkatin dağılıyordur.

Git bakalım kütüphaneye, al önüne 30 paragraf sorusunu nasıl çözüyorsun bir gör :D Kütüphane de herkes harıl harıl ders çalıştığı için ve dikkatini dağıtan bir şey olmadığı için atom gelse parçalarsın. Kütüphaneye gitmeye çalış.

Hastalığın anlamamanızla bir ilgisi var mı bilmiyorum, ama eğer varsa sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Doktora başvurun.

Ha eğer hastalıktan kaynaklı değilse üşengeçlikten oluyor ve konfor alanında olduğun için dikkatin dağılıyordur.

Git bakalım kütüphaneye, al önüne 30 paragraf sorusunu nasıl çözüyorsun bir gör :D kütüphane de herkes harıl harıl ders çalıştığı için ve dikkatini dağıtan bir şey olmadığı için atom gelse parçalarsın. Kütüphaneye gitmeye çalış.

Sınıfta bile dersleri dinlemekte zorlanıyorum çok çabuk dikkatim dağılıyor ve sıraya uzanıp yatıyorum.

Doktorunuzla konuşun ilaç alıyorsanız bu etkiliyorsa ya da hastalık etkiliyorsa çok ayrı mevzu ama günümüzde zaten bir çok öğrenci sizinle aynı durumda ve bu bir kaç test çözmeyle düzelmez. Özellikle okuma alışkanlığını erken yitirmiş ve çok fazla sosyal medya kullanan ve oyun oynayan insanlarda görülüyor haliyle. Özellikle instagramda tiktok'ta falan sürekli kaydırmaktan odak süresi kısalıyor insanların.

Umarım rehberim işinize biraz da olsa yarar. Basit diyip geçmeyin, gerçekten sorudaki ağır baskıyı azaltır bu yöntem.

Doktorunuzla konuşun ilaç alıyorsanız bu etkiliyorsa ya da hastalık etkiliyorsa çok ayrı mevzu ama günümüzde zaten bir çok öğrenci sizinle aynı durumda ve bu bir kaç test çözmeyle düzelmez. Özellikle okuma alışkanlığını erken yitirmiş ve çok fazla sosyal medya kullanan ve oyun oynayan insanlarda görülüyor haliyle. Özellikle instagramda tiktok'ta falan sürekli kaydırmaktan odak süresi kısalıyor insanların.
Büyük ihtimal hastalık etkiliyor. Bu hastalık başarı oranımı çok etkiliyor. Üniversiteye gidersem ben nasıl derslerden başarılı olacağım? Hocayı dinleyemeyeceğim, sürekli uyuyacağım falan filan. Birde ileri düzey anksiyete hastasıyım.

Umarım rehberim işinize biraz da olsa yarar. Basit diyip geçmeyin, gerçekten sorudaki ağır baskıyı azaltır bu yöntem.
Teşekkürler, bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı