Katalonyayaslm
Centipat
Nasıl arttırabilirim? Kitap okusam ilgimi çeken faydası olur mu? Hedefim 34 net Türkçe.
Hocam kaldı 120 gün. 120 içinde kitap okumak size vakit kaybettirir. Sınavda 11 soruya yakın dil bilgisi geliyor dil bilginiz tamam mı? Tamam değilse en kısa sürede dil bilgisini halledin. Haftada en az 4 Türkçe denemesi yapın ve süre tutun. Geri kalan 3 gün paragraf rutininden şaşmayın.Nasıl arttırabilirim? Kitap okusam ilgimi çeken faydası olur mu? Hedefim 34 net Türkçe.
Hocam kaldı 120 gün. 120 içinde kitap okumak size vakit kaybettirir. Sınavda 11 soruya yakın dil bilgisi geliyor dil bilginiz tamam mı? Tamam değilse en kısa sürede dil bilgisini halledin. Haftada en az 4 Türkçe denemesi yapın ve süre tutun. Geri kalan 3 gün paragraf rutininden şaşmayın.
O zaman denemelerle eksik olduğunuz kısımları tespit edip üzerine yoğunlaşın. Size tavsiyem deneme defteri yapmanız olacaktır. Denemelerde yaptığınız yanlışları ve doğrularını bir deftere yazın. Düzenli olarak da o defteri tekrar edin.11 soru dil bilgisi gelmiyor hocam artık 4-5 çoğu paragraf dil bilgisi tamamladım ama sadece unuttum tekrar yapmam lazım sadece.
Hocam denemelere nisanda başlayacağım çok yanlış çıktığından normal paragraftan ilerliyorum mesela nisanda bi gün tyt bi gün ayt yapacağım sizce mantıklı mı şuan normal paragraftan gitsem en azından daha mantıklı olmaz mı ?O zaman denemelerle eksik olduğunuz kısımları tespit edip üzerine yoğunlaşın. Size tavsiyem deneme defteri yapmanız olacaktır. Denemelerde yaptığınız yanlışları ve doğrularını bir deftere yazın. Düzenli olarak da o defteri tekrar edin.
Hocam denemelere nisanda başlayacağım çok yanlış çıktığından normal paragraftan ilerliyorum mesela nisanda bir gün TYT bir gün AYT yapacağım sizce mantıklı mı şu an normal paragraftan gitsem en azından daha mantıklı olmaz mı?
Hocam bu branş denemesi. Diğer AYT derslerinizi bilemem ama halihazırda Türkçe konularınız bittiyse neden deneme yapmıyorsunuz? En güzel tekrar ve eksik görme denemelerde olur bence aksatmadan başlayın denemelere zaman çok azaldı. Nisanda daha yeni Türkçe denemesine başlarsanız diğer AYT derslerinde ne yapacaksınız?
Artı olarak ayt denemesi komple yine genelleme denemesi düşünüyorum branşdan ziyadeTürkçe değil komple direk TYT denemesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.