Bu sorun bende de var 2 senelik istiyorsun 20 22 25 bandına sabitlesen senin için ideal olur, bence aker hocanın 6 günlük dil bilgisi kampı var ona başla 5 gün sürüyor TYT için videolardan not al ardından notlarla beraber sorular çöz, deneme olarak hangi kaynak çözüyorsun? Bende 345 var denemesi iğrenç soruların ÖSYM ile alakası yok resimli soru falan soruyorlar ama şöyle bir şeyde var 345 sahipleri adam kazandıyla çok yakın o yüzden yine çöz içinden soru çıkar

bende genel TYT denemesi olarak 3D vardı ondan 5 yanlış çıkarmıştım öpüp başıma koydum 3D'nin soru tipi biraz daha iyi ama bence mebiden çöz orada dolu deneme var veya son yılların çıkmışlarını çöz ÖSYM diline hakim olursun. Benim tahminimce üstüne düşmen ve deneme çözmen seni alıştırır bir de çözdüğün ortamda önemli ben evde tek olunca deneme çözüyorum çünkü en ufak televizyon sesidir konuşma sesidir dikkatimi dağıtıyor eğer sende sakin ortam yerine sesli ortamda çözüyorsan bundan olabilir, paragraf taktikleri olarak rüştü hocanın videosu var ben izlemiştim ama çok fazla bir şey katmadı çünkü klişe taktikleri vermiş, bütün sorunun altını çizmeyin, bir paragrafı 2 3 defa okumayın gibi şeyler. Moralini bozmamaya çalış 2 günde 1 falan Türkçe denemesi çöz çözmediğin günde paragraf sorusu çöz 10 20 tane fark etmez.