Paralel evren

Gerçekçi ol sadece gördüklerin olamaz daha dazlası olmalı.
Olabilir olmaz demedim ki zaten sadece bilim şuan da kanıtlayamıyor bunu belirttim. Ancak bir konuyu bilim açıklayamıyor diye o şey yalan olacak diye bir kural yok ya.

Her inanca saygım sonsuz yanlış anlaşılma olmasın sadece merak ettiğim için soruyorum yoksa herkesin inancı kendine kutuplaşmaya gerek yok.
 
Bence vardır. Çoğu insan yok öyle bir şey falan dese de, insanın düşündüğü zaman beyni duran daha önce de bir sürü keşif yapılmış. Mesela kara delikler. Vâr olduğu biliniyor. Ancak nasıl bir şekilde çalıştığını bilim adamları mantık bile yürütemiyor. Yani daha keşfedilmemiş, keşfedilemeyen insanın aklını almayacağı evrende bir sürü olaylar var.
 
Hocam arkadaşa hayvan vs. gibi ithamlarda bulunmanıza gerek kendisi Müslümanlığı saçma buluyor olabilir kimseye zorla sevdirecek halimiz yok açıkçası benim de pek hoşuma gitmiyor Müslümanlıkla alakalı ne görse ya aşağılıyor ya da dalga geçiyor anlamadım neden böyle yapıyor.
Dostum alaycı, saçma salak şeyler yazıyor.
 
Bana kalırsa paralel evren diye bişey yok. Var olan herşey zaten evrenin içinde. Evren varlığı kapsayan bir olgu değil, evrenin ta kendisi.
 
Hocam arkadaşa hayvan vs. gibi ithamlarda bulunmanıza gerek yok. Kendisi müslümanlığı saçma buluyor olabilir kimseye zorla sevdirecek halimiz yok açıkçası benim de pek hoşuma gitmiyor müslümanlıkla alakalı ne görse ya aşağılıyor ya da dalga geçiyor anlamadım neden böyle yapıyor.

Elhamdülillah Müslüman'ım hocam saçma falan bulduğum yok neden bu yanılgıya kapıldınız anlamadım.
 

Geri
Yukarı