Acer Nitro 9060XT 16 GB alınır mı?

OkurYazarSuat

Decapat
Daha fazla  
Simdiden yardim eden herkese cok teşekkürler.
Ben Kanada'da yasiyorum ve Black fridayde yeni PC toplayacagim. 480$'a Acer Nitro 9960XT 16 GB buldum fiyati cok iyi ama hiç incelemesi ve yorum yok hakkinda. O yuzden bilemedim. Sizce alınır mı? Sicaklik degerleri veya herhangi bir sorunu var midir?

Simdiden yardim eden herkese cok teşekkürler.
Ben Kanada'da yasiyorum ve Black fridayde yeni PC toplayacagim. 480$'a Acer Nitro 9960XT 16 GB buldum fiyati cok iyi ama hiç incelemesi ve yorum yok hakkinda. O yuzden bilemedim. Sizce alınır mı? Sicaklik degerleri veya herhangi bir sorunu var midir?
Yurtdışında şuan durum ne bilmiyorum ancak MSRP'nin çok üstünde ve öyle olması gereken bir model değil. Sıcaklıklar üzmez.

Yurt dışında şu an durum ne bilmiyorum ancak MSRP'nin çok üstünde ve öyle olması gereken bir model değil. Sıcaklıklar üzmez.

Hocam MSRP 350USD yani 490CAD bu model 480'e dusmus. Ben Kanada'da yasiyorum Kanada dolari var burada. Sizce bu alinabilir mi yoksa Black fridayde obur modellerde bu fiyata dusermi acaba?

9060 XT 'li laptop mu var?

Dosya Ekleri

• 1763650930106.png
    1763650930106.png
    233,4 KB · Görüntüleme: 2
Hocam MSRP 350USD yani 490CAD bu model 480'e dusmus. Ben Kanada'da yasiyorum Kanada dolari var burada. Sizce bu alinabilir mi yoksa Black fridayde obur modellerde bu fiyata dusermi acaba?
Black Friday'da ne kadar düşer bilemiyorum ancak dediğiniz gibi ise bu fiyat gayet iyi. 182W 3.3ghz OC var. Soğutması da yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı