Param güvende ile alınan ürünün parası ne zaman hesaba geçer?

cxnnorx

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2019
Mesajlar
1.526
Çözümler
5
Arkadaşalar bir şey almıştım adam ürünü kargolamadan bir şeyler zırvaladı ve ürünü iptal etti 2 saat önce hala paranız iade edilecek yazıyor param ne zaman iade edilecek ve sahibindene kayıtlı banka hesabım yok ödemeyi kredi kartından yapmıştım ne zamana gelir?
 
Bu konuyu ben de açmıştım. Gerçekten iki yüzlü satıcı çok. Dikkat etmek lazım. Kredi kartına Max 3 günde gelir muhtemelen. Yine de bankayla görüşün.

Sizr kaç günde gelmişti?
Adamında günahını almak istemiyorum ama dedikleri çok saçma geldi kargoyu gönderemiyorum çünkü vergi dairesine kayıtlı eğilim dedi, fatura kestiremiyorum ded, arkadaşınıza deyin onun üzerinden gönderin kargoyu, dedim bu kadar küçük bir şey için riske giremem dedi anlamadım bir şey.
Hatırladığım kadarıyla kredi aktına 2-3 gün banka kartına 4-8 arası geliyordu.

O kadar çok mu ya Tosla kartımla almıştım.
Ben o parayı alıp farklı biyerden alacağım işte ama 2-3 güne aynı fiyatlara bulurum inş kime sorsam yazsam fiyatları güncelliyoruz diyorlar.
 
Tosla kredi kartı değil. 7-14 gün arasında gelebilir. Sikayetvar.com'dan bankama itiraz ettim. Banka kartıma 5 günde geldi.

Şaka mı bu nasıl 14 ya 😡 adama bi küfür etcem dalga geçermiş gibi cumartesi günü anlaştık bugün iptal etti.
Tosla kredi kartı değil. 7-14 gün arasında gelebilir. Sikayetvar.com'dan bankama itiraz ettim. Banka kartıma 5 günde geldi.

Müşteri temsilcisini aradım 1 ile 5 gün arasında para hesabınıza geçer dedi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı