Param güvende ile bilgisayar alınır mı?

asa Satılıktır.

>i7 2600K

>Sapphire Rx 470 Nitro+ 4 GB 256bit ekran kartı

>240 GB Ssd Hi level marka

>500 GB Hdd Toshiba Marka

>700 watt gücünde power 80 psu

>4 adet rgb fan kasayla beraber

>Rampage Hacker Kasa isteyenler internetten bakabilirler Kasaya ayit 3 ayrı toz geçirmez filtre.

>Pazarlık yoktur. Son fiyatttır zaten düşebileceğim rakam alıcıya hayırlı olsun. İş dolayısıyla satıyorum. Minnig felan anlamam işim olamadı bugüne kadar…

Bu sistem nasıl? Açıklamayı kopyaladım. Adam 3500 e veririm dedi.

Asa satılıktır.

>i7 2600K.

>Sapphire RX 470 Nitro+ 4 GB 256bit ekran kartı.

>240 GB SSD hi level marka.

>500 GB HDD Toshiba marka.

>700 Watt gücünde Power 80 PSU.

>4 adet RGB fan kasayla beraber.

>Rampage hacker kasa isteyenler internetten bakabilirler kasaya ayit 3 ayrı toz geçirmez filtre.

>Pazarlık yoktur. Son fiyatttır zaten düşebileceğim rakam alıcıya hayırlı olsun. İş dolayısıyla satıyorum. Minnig falan anlamam işim olamadı bugüne kadar…

Bu sistem nasıl? Açıklamayı kopyaladım.

İşlemci kötü ve Power'in markası modeli ne? Rampageyse hiç bulaşma elinde patlar önermiyorum alma ekran kartı olarak iyi fakat diğerleri çöp.

Asa Satılıktır.

>i7 2600K

>Sapphire RX 470 Nitro+ 4 GB 256bit ekran kartı

>240 GB SSD Hi level marka

>500 GB HDD Toshiba Marka

>700 Watt gücünde Power 80 PSU

>4 adet RGB fan kasayla beraber

>Rampage Hacker Kasa isteyenler internetten bakabilirler Kasaya ayit 3 ayrı toz geçirmez filtre.

>Pazarlık yoktur. Son fiyatttır zaten düşebileceğim rakam alıcıya hayırlı olsun. İş dolayısıyla satıyorum. Minnig falan anlamam işim olamadı bugüne kadar…

Bu sistem nasıl? Açıklamayı kopyaladım. Adam 3500'e veririm dedi.

Alınmaz çok kötü pişman olursunuz 3500'e daha iyisi bulunur.

Power elinde patlar söyleyeyim ki bence ikinci el işine hiç bulaşma istiyorsan sıfır önerebilirim bütçe belirtirsen.
Hocam sıfıra hiç girme. Bütçem 3500 sıfıra dayanmaz. Apu vs. işime yaramaz. 2 seneye iyi bir bilgisayar alırım fakat bana şimdi ekran kartlı 1.5 sene idare edecek bir sistem lazım.

Hocam sıfıra hiç girme. Bütçem 3500 sıfıra dayanmaz. APU vs. işime yaramaz. 2 seneye iyi bir bilgisayar alırım fakat bana şimdi ekran kartlı 1.5 sene idare edecek bir sistem lazım.

Fiyatına göre çok iyi bir sistem şu an kampanyada 1/2 sene rahatlıkla götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı