Kayra342727
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, RAM sattım ama RAM'de bir sorun olmadığına eminim, ona rağmen alan kişi ürünü iade etti, merak ettiğim bu kişi bana bilerek başka bir ürün gönderirse ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, RAM sattım ama RAM'de bir sorun olmadığına eminim, ona rağmen alan kişi ürünü iade etti, merak ettiğim bu kişi bana bilerek başka bir ürün gönderirse ne yapmalıyım?
Peki böyle birşey yapsa dava açmak mantıklı mı?Evet problem olabilir, PG ile ürün satmak bana hiç mantıklı gelmiyor eğer bir şirket falan değilseniz ve sürekli ürün satmıyorsanız.
Size elindeki bozuk RAM'i gönderse mesela ispat etmeniz çok zor.
Peki böyle birşey yapsa dava açmak mantıklı mı?
İspatlayabilirsen mantıklı, bir de üşenmemen lazım.Peki böyle birşey yapsa dava açmak mantıklı mı?
Bilmiyorum hocam sahibinden bakınca gözükmüyor.Peki alıcı iade sebebi olarak ne belirtmiş? Bozuk mu demiş ürün için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.