Sahibinden Param Güvende linki dolandırıcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230724-005758.png
    Screenshot_20230724-005758.png
    91,6 KB · Görüntüleme: 47
Gerçek ilanları klonluyorlar farklı sitede ilan sayfası oluşturup oradan ödeme yaptırıyorlar.

Geçen günlerde bir ilanım için için WP dan iletişime geçtiler resimleri gönderdim fiyatta anlaşamadık olmadı.
Valla korkutmuyor değil yani sahte ilan sayfasındaki ürünlerin resimlerinde sahibinden yazısı logosu yoksa ürünün gerçek resimlerine bu şekilde ulaşıyorlar anladığım kadarıyla.

Hatta gönderdiğim resimler 5 dakika sonra silmiştim 10 dakika sonra resimleri tekrar akmamı istedi attım tekrar 5 dakika sonra sildim. Alan adlı giden gitti.
Sonra aynısında bende de vardı sinirden kırdım demişti düşündürmüştü o beni şimdi taşlar yerine oturdu.

WP farklı numaradan yazanları ve param güvende ile almak isteyenleri ve hangi şehirdesin dediğimde x şehir diyenlere orada arkadaşım var ondan elden teslim aldırsınız dediğimde kuş olup uçanları demiyorum bile .

Kesin benim ilanımında klonu vardır. :) hadi hayırlısı

IMG_1207.jpeg IMG_1208.jpeg IMG_1209.jpeg

Son düzenleme:
Gerçek ilanları klonluyorlar farklı sitede ilan sayfası oluşturup oradan ödeme yaptırıyorlar.

Geçen günlerde bir ilanım için için WP dan iletişime geçtiler resimleri gönderdim fiyatta anlaşamadık olmadı.
Valla korkutmuyor değil yani sahte ilan sayfasındaki ürünlerin resimlerinde sahibinden yazısı logosu yoksa ürünün gerçek resimlerine bu şekilde ulaşıyorlar anladığım kadarıyla.

Kesin benim ilanımında klonu vardır. :) hadi hayırlısı
Haklısınız bu arada galiba yine bir dolandirici daha yazdı bu sefer hem ekran kartına hemde işlemciye ikisinide alıyor ne tesadufturki bundada whattsaptan bağlantı geldi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı