Sen satarken kargonun fotoğrafını ve videosunu çektin mi? Ya da adam kargoyu alırken fotoğraf ve video çekmiş mi? Gerçek anlamda kanıtlayabileceği bir durum var mı? Ben genelde Online satış yaparken 2.el video çekiyorum ve fotoğraflıyorum kargoyu ki aksi bir şey iddia ederse benlik bir durum olmadığı kanıtlansın diye.
Sahip olduğunuz ürünün seri numarası elinizde mevcut mu? Eğer mevcutsa gelen ürünün seri numarası ile gönderdiğiniz ürünün seri numarasını karşılaştırın. Farklılık varsa her türlü hakkınızı arayabilirsiniz.
İşlemcinin faturası mail olarak duruyor mu? Duruyor ise seri nosu var ise faturada, adama işlemcinin resmini isteyin hemen yolla diye on taraf net bir resim. Seri numaraları tutmuyor ise konuşmaları ve kayıdı yollayın gerekli yere paranız gelsin.
İşlemcinin faturası mail olarak duruyor mu? Duruyor ise seri nosu var ise faturada, adama işlemcinin resmini isteyin hemen yolla diye on taraf net bir resim. Seri numaraları tutmuyor ise konuşmaları ve kayıdı yollayın gerekli yere paranız gelsin.
Sonra goruntulu arayacak ekran kaydı açıp. Pini kırık olan işlemciyi tekrar göster abi deyip, kendi seri numarasını kağıda yazacak. On yüzünü çevir bir seri numarasını oku deyip okutacak.