Param Güvende ile işlemci sattığım adam pinlerin kırık geldiğini söylüyor

Diğer satış yaptığım kişilerin numarasını verebilirim isterseniz konuşun diyor :/
Aynen yazın hocam;

İşlemci pinlerinde sadece hafif bir yamulma var madem bu işle haşır neşirsiniz düzeltip kullanılabileceğini biliyorsunuzdur, iyi günler.

Üstünede engeli basıyorsun hocam.

Sen satarken kargonun fotoğrafını ve videosunu çektin mi? Ya da adam kargoyu alırken fotoğraf ve video çekmiş mi? Gerçek anlamda kanıtlayabileceği bir durum var mı? Ben genelde Online satış yaparken 2.el video çekiyorum ve fotoğraflıyorum kargoyu ki aksi bir şey iddia ederse benlik bir durum olmadığı kanıtlansın diye.

İşte bu gerçekten dürüstsen bu yöntemle kurtarabilirsin açarken videoya çekmesi gerekirdi.

Öyle yapacağım kendisini iyicene belli etmeye başladı.
Sahip olduğunuz ürünün seri numarası elinizde mevcut mu? Eğer mevcutsa gelen ürünün seri numarası ile gönderdiğiniz ürünün seri numarasını karşılaştırın. Farklılık varsa her türlü hakkınızı arayabilirsiniz.

İşlemcinin faturası mail olarak duruyor mu? Duruyor ise seri nosu var ise faturada, adama işlemcinin resmini isteyin hemen yolla diye on taraf net bir resim. Seri numaraları tutmuyor ise konuşmaları ve kayıdı yollayın gerekli yere paranız gelsin.
Yanlış hatırlamıyorsam işlemcinin üzerinde seri numarasının mevcut olması lazım. Eğer ilana koyduğu fotoğraflar net ise oradan da ulaşabilir.

Yanlış hatırlamıyorsam işlemcinin üzerinde seri numarasının mevcut olması lazım. Eğer ilana koyduğu fotoğraflar net ise oradan da ulaşabilir.
Mantıklı bak o da.

Sonra goruntulu arayacak ekran kaydı açıp. Pini kırık olan işlemciyi tekrar göster abi deyip, kendi seri numarasını kağıda yazacak. On yüzünü çevir bir seri numarasını oku deyip okutacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı