Param Güvende ile işlemci sattığım adam pinlerin kırık geldiğini söylüyor

@wus Sorun surada ilk baş yamuk olanı görecek yani görüntülü arayıp senin gönderdiğin dedigini, sonra kapatmadan aramayı on yuzunu çevirip bir seri numarasını oku diyecek. Ekran kaydı alacak bu arada, sonra kaydı sattığı siteye gönderecek. Parası yatacak bu adam da engel yiyecek.

Dostlar sahibinden Param Güvende ile Ryzen 3 1200 sattım ve adama gitti şimdi pinlerin kırıldığını söylüyor bana kendisi yapmış gibi geliyor çünkü kendi plastiği ile yolladım ve kırılabilecek şekilde yollamadım kendisi bana fotoğraflarını yolladı. Sizce ne diyorsunuz bu pinleri kendisi kırmış olabilir mi bana en fazla 300 TL verebileceğini söylüyor ve bilgisayarcıymış.

Eki Görüntüle 1701131

Eki Görüntüle 1701132

Eki Görüntüle 1701133
Hocam diğer kişilerin dediği gibi kayıt alın, montaj falan derse rahat belli olur zaten gerçek olduğu.

Adam ne kadar veriyorsa paranı al kalanı da iban atarsan ben gönderebilirim. Uğraşma boşver bişey çıkmaz çünkü

Dostlar sahibinden Param Güvende ile Ryzen 3 1200 sattım ve adama gitti şimdi pinlerin kırıldığını söylüyor bana kendisi yapmış gibi geliyor çünkü kendi plastiği ile yolladım ve kırılabilecek şekilde yollamadım kendisi bana fotoğraflarını yolladı. Sizce ne diyorsunuz bu pinleri kendisi kırmış olabilir mi bana en fazla 300 TL verebileceğini söylüyor ve bilgisayarcıymış.

Eki Görüntüle 1701131

Eki Görüntüle 1701132

Eki Görüntüle 1701133
Paketi açarken video kaydı alabilirdi. Bunu sen de yapsan kargoda da olsa tamamen kendi hatası. Onlarca bu şekilde işlem yaptım, kargodan alırken başlatıyorum paketi açıp kullanana kadar aralıksız videoya alıyorum. En ufak problemde kanıt olarak sunabiliyorum. İnsan para harcadığı şeyde biraz dikkatli olur parayı yolda mı buluyor bunlar ? Senin yerinde olsam üstteki arkadaşların dediklerine dikkat ederim, muhtemelen işin üçkağıtına kaçıyor adam çünkü.

Param güvende sistemi ile gelen çok standart bir dolandırıcılık sistemi. Kendi elindeki kırık işlemciyi sizin gönderdiğiniz sağlam işlemci ile değiştirip size yollayacak. Bu yüzden param güvende olayına falan inanmayın ve bu şekilde satış yapmayın bu sefer de satıcı dolandırılıyor.

Geçmiş olsun. iade dersen sana yamuk pinli işlemciyi yollayacak. Senin sağlam işlemciyi de kullanacak. Bu bir dolandırıcılık yöntemi. iade değilde 300 tl vereyim demesinin sebebide inandırıcı olmak için. Kimse pini yamuk işlemciye para vermez. Seni kekliyor. Birdaha param güvende ile satış ve alış yaptığınızda ev kullanıcıları ile ticaret yapın. Böyle işin her hinliğini bilen al satını yapıp türlü türlü işler çeviren çok adam var.
Ebay ve özelikle amazonda çok oluyor bu maalesef. İşin kötü tarafı sen satıcı olarak haklı olsanda Ebay veya Sahibinden seni iade ettirmeye zorlayacak.

Seni dolandirmaya çalışıyor. Birdaha Param Güvende ile satıcılık yapacaksan CPU nun seri numarasını biryere kaydet ve işlemciyi paketlerken videosunu cekin ve videoda seri numarasını gösterip öyle paketleyin.

Param Güvende ile bu yüzden satıcıyken dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı karaktersizler böyle elindeki bozukları sağlam ile değiştirip satıcıyı mağdur etmeye çalışıyor. Sistem olarak ise hiçbir şey kanıtlayamazsınız. Adamın yazdığı gibi savunma kolay. Kargoda kırılmış, bozulmuştur belki der geçer.

Mağdur olmamak için elden satın ya da EFT isteyin. Malı satmadan önce de çalıştığına dair 3-5 test atın, güvenirliğinizi kanıtlayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı