Param Güvende ile işlemci sattığım adam pinlerin kırık geldiğini söylüyor

Hocam senin burada hatan şu bence sattığın ürünün resmini çekmen lazımdı, adam sana piler yamuk geldi dediğinde sende ki resimleri göstereceksin. Hala inat ediyorsa şikayet edeceksin bak bakalım nasıl 3 buçuk atıyor. Çoğu kişi artık haramı ve helali unutmuş durumda burada senin hakkına giriyor bunu bilmiyor safingen.

Bu sistem ile sakın bir şey satmayın. Ben kendi şehrimde bulamadığım için ekran kartı almak zorunda kaldım, sahibindeni arayıp, adam bana başka bir ürün gönderirse ne olur dediğimde temsilci iade edersiniz dedi. Komisyon ücretinin ne olacağını sorduğumda o bizim geri alamazsınız dedi. Ne kadar ticaretin başarıyla sonuçlanmazsa niye komisyon alıyorsunuz desemde o bizim dedi. Sahibindenin tek derdi para yani. Aliciysaniz sıkıntı yok en fazla komisyon ücretinizden olursunuz ama saticiysaniz karşı taraf yerine hıyar bile gönderebilir iade ile. Benim satıcı güzelce göndermişti, aldım test ettim onayladım siparişi, kendisine teşekkür mesajı attım bitti gitti.

hocam selamlar adamın günahını almak istemem ama bana dolandırıcı gibime geliyor. kendisinde veya hurdadan o işlemciyi o şekilde bulupda sizin ürününüze çökmek istiyormuş gibime geldi. şahsen işlemci alsam gelse yarısını iade et demem iade açarım. dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…