Param Güvende ile işlemci sattığım adam pinlerin kırık geldiğini söylüyor

Hocam madem öyle kargodan açarken video kaydı alsaymış beni ilgilendirmez diyin ilanda resim koyduysanız yada keşke siz kargolarken video kaydınız olsaydı dava açardınız namussuza üzgünüm ama memlekette böyle kanı bozuk çok bide ondan kazandığı haram parayla çoluk çocuğuna yedirecek 3 kuruşluk adamlar işte ne beklersin böylelerini var ya ah ulan ah neler geçiyor içimden bence kendisi bozuk bir işlemciyi sizin işlemciymiş gibi gösteriyor ve sizin işlemci sağlam aslında işlemci seri nosu elinizde herhangi bir evrak vs varsa size gösterdiği işlemci pinleri düzeltilir pc üzerinden karşılaştırılınca sorun kimde ortaya çıkar ben olsam kendimden emin olsam yapar uğraşırım yani yasal tüm hakkımı ararım asla böylelerine pabuç bırakmam

Hocam elinde sattığın işlemcinin seri nosu varsa fatura veya herhangi bir belge üzerinde yazıyorsa senin sattığın yamuk pinli olduğunu iddia ettiği işlemciyi alın tamir ettirin pc ye takın ve seri no sunu bu belge ile doğrulama ya çalışın eğer uyuşursa sorun yok uyuşmazlık varsa yasal hakkını ararsın

Son düzenleme:
Dostlar adam geri kargoladı daha gelmedi ama kargo geldiğinde bakacağım ve gerekeni yapacağım sahibinden desteğe de sorunumu ilettim bu işin peşine bırakmayacağım zaten işlemcim var o sorun değil ama bu ahlaksızlığı yapmış olması sinirimi bozuyor.

Dostlar adam geri kargoladı daha gelmedi ama kargo geldiğinde bakacağım ve gerekeni yapacağım sahibinden desteğe de sorunumu ilettim bu işin peşine bırakmayacağım zaten işlemcim var o sorun değil ama bu ahlaksızlığı yapmış olması sinirimi bozuyor.

Hiç bulaşmasaydiniz keşke. Elinizde düzgün kanıtıniz yoksa düzgün işlemciden olacaksınız sadece. Bırakın kalsaydı onda.

Amd pinli islemcileri o plastik kutuya dogru koymayinca maalesef bukuluyor. Tam dogru orturmadan koydum bende de oldu bu sorun

Ne kadar kansız şerefsiz varsa, hepsi cirit atıyor çünkü bir yaptirimi yok.
Kendi elinde bulunan bozuk veya pini yakın işlemci ile sizin sağlam işlemcinizi değiştirip geri yolluyor...
GET sonrasında da Param Güvende denen sistem tam bir satıcı düşmanı. Vakti zamanında anakart sattım. Parasını geç sinir stres de cabası. Ürün alıyorsam da satiyorsam da al gülüm ver gülüm. Eski referanslarımı gösterip bazen önce EFT alıyorum, sonra da ürünü yolluyorum.
Geçmiş olsun, umarım sıfır zarar ile atlatirsiniz. Kargo masrafı da satıcıya kalıyor.

Kendi kutusunda yolladıysan o kırmıştır kutusu baya berbat olması lazım
Üzerindeki numaraların fotosu var mı yakından senin işlemcin bile olmayabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı