Param Güvende ile işlemci sattığım adam pinlerin kırık geldiğini söylüyor

Dostlar sahibinden Param Güvende ile Ryzen 3 1200 sattım ve adama gitti şimdi pinlerin kırıldığını söylüyor bana kendisi yapmış gibi geliyor çünkü kendi plastiği ile yolladım ve kırılabilecek şekilde yollamadım kendisi bana fotoğraflarını yolladı. Sizce ne diyorsunuz bu pinleri kendisi kırmış olabilir mi bana en fazla 300 TL verebileceğini söylüyor ve bilgisayarcıymış.

Eki Görüntüle 1701131

Eki Görüntüle 1701132

Eki Görüntüle 1701133

Kandırmaya çalışıyor. Düzeltebilir. Ayrıca Plastiği tam kapatmasan vile kutuya koyduğunda baskıdan kapanır o.

Dostlar sahibinden Param Güvende ile Ryzen 3 1200 sattım ve adama gitti şimdi pinlerin kırıldığını söylüyor bana kendisi yapmış gibi geliyor çünkü kendi plastiği ile yolladım ve kırılabilecek şekilde yollamadım kendisi bana fotoğraflarını yolladı. Sizce ne diyorsunuz bu pinleri kendisi kırmış olabilir mi bana en fazla 300 TL verebileceğini söylüyor ve bilgisayarcıymış.

Eki Görüntüle 1701131

Eki Görüntüle 1701132

Eki Görüntüle 1701133
Pinler ince işçilikle düzeltilebilir, işlemci pinlerinin kargoda yamulduğuna ikna edince, senin geri almayacağını tahmin edip üç kuruş paraya alma peşinde olabilir. Birde benim param güvende yöntemi ile satışlarda hep şüphelendiğim şey; sağlamını alıp bozuğunu iade etme riski, bence bu ihtimalleri göz önünde bulundur, iade kabul etme...

Param Güvende olduğu için o onaylamadan bana para gelmyior.

Hocam şimdi 8 sayfa konuyu okudum da 1.kargo sizden çıktıktan sonra tutanak ile açılmadıysa her türlü alıcı sorumlu oluyor keşke açarken teslim tutanağınız yoksa geri alamam deyip konuyu kapasaydınız. Belki adam haklı üstüne kedi kumu attılar kırıldı diyelim bu durumda sorumluluk kargo firmasında oluyordu ama adam tutanak tutturmadığı için her türlüsorumluluğu almış vaziyette isterse içinden hıyar çıksın yanınızda açmamış, kargocu nunda yanında açmamış kargonunda suçu kalmamış. Yırtık vsvs paket görürseniz tutanak tutmadan hele hele TV vs kutusu sağlam gelse bile servisi olmadan kutuyu açmayın. Alıcı yüzde yüz suçlu aslında. Keşke geri istemeseydiniz. Kargo firması ile temas kurmasını ve alırken tutanak niye tutturmadığını söyleseydiniz. Hatta bu durumu sahibinden e ve adama belirtiniz ben de almıyorum kargonuzu iade edeceğim paramı istiyorum siz tutanak tutturmadan iade etmıssınız de.

Elindeki pinleri kırık bir işlemciyi sana kilitlemeye çalışıyor olabilir. Bunların üzerinde bir seri numarası var mı acaba? Kırık olan işlemci senin gönderdiğin olmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı