Param Güvende ile telefon alınır mı?

Osman Dayan

Hectopat
Daha fazla  
Hocam Param Güvende hizmet bedeli ile 6530 TL'ye iPhone 8 Plus buldum sizce alınır mı? Batarya ve dış cam yeni değişmiş pil 100 parmak izi ve true ton aktif kutu fatura var.

Alınır alınmasınada, 8 Plus alınmaz. Aynı fiyata yurt dışı bir Android telefon daha mantıklı olacaktır.

Param Güvende ile almak bana mantıklı gelmiyor. Cihazın batarya ve dış camı serviste mi değiştirilmiş yoksa yan sanayi mi o daha önemli. Eğer yan sanayi parçalar kullanıldıysa arkaya dokun özelliği ve NFC özelliğinden vazgeçmek durumun da olduğunuzu bilin.

Hocam Param Güvende hizmet bedeli ile 6530 TL'ye iPhone 8 Plus buldum sizce alınır mı? Batarya ve dış cam yeni değişmiş pil 100 parmak izi ve true ton aktif kutu fatura var.
2024 yılında 8 Plus almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama param güvende ile telefon daha iyi olur. Böylece dolandırılmazsın. Telefon eline geçince enine boyuna kadar kontrol eder sıfırlayıp iCloud var mı diye kontrol edersin her şey tamam ise onayını verirsin para adama gider. Aksi takdirde iade edersin.

Alınır da çok dikkatli olman lazım. Ben bir ilan görmüştüm aylar önce. PS4 Pro + 13 oyun 5.500 TL. Bir de PS5 + 2 kol + 3 oyun falan 15.000 TL civarıydı. Şaka gibi fiyattı ama insan umut ediyor işte. Aynı ilanı sahibindende arayınca çıkmıyordu. Sahte param güvende sitesi yapıyor çakallar. Az daha tuzağa düşüyordum ben de. Sayfayı iyi kontrol etmen lazım.

Son düzenleme:
Alınır da çok dikkatli olman lazım. Ben bir ilan görmüştüm aylar önce. PS4 Pro + 13 oyun 5.500 TL. Bir de PS5 + 2 kol + 3 oyun falan 15.000 TL civarıydı. Şaka gibi fiyattı ama insan umut ediyor işte. Aynı ilanı sarı Sahibinden'de arayınca çıkmıyordu. Sahte Param Güvende sitesi yapıyor çakallar. Az daha tuzağa düşüyordum ben de. Sayfayı iyi kontrol etmen lazım.

Evet bu nedenden dolayı uygulamadan satın almak gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00