Param Güvende ve normal kargo farkı nedir?

Gablanify

Hectopat
İşlemci ilanıma soru geldi. Param Güvende ve kargo var mı? Dedi ama ben Param Güvende'ye güvenmiyorum. 475TL'lik eski bir AMD FX6300 işlemci. Alıcı ödemeli kargo olarak yollayabilirim PTT şubesinden. Sizce ne yapmalıyım? Param Güvende satıcıyı riske atıyor son yaşanan olaylardan sonra.

Kargo ile yollarsa dolandırıldığında hakkını zor ararsın. Eğer Param Güvende ile alırsan ister kart bozuk gelsin, ister kutudan hıyar çıksın, ister sen ürünü almaktan vazgeçmiş ol iade edebiliyorsun. Paranı sana geri veriyor. Tek yapman gereken uygulamanın sana söylediği yere kargoyu geldiği kutusuyla götürmek.
Tabii ilk önce uygulamadan iade talebi oluşturman gerek.

Hiç uğraşmaya gerek yok o zaman 15 yıllık işlemci için biriyle davalık olmaya değmez. Alacak olan gelsin alsın olmazsa AM3+ anakart alır takarım ofise götürürüm. Tek arızalı olan şey anakartı zaten. İşlemciyi de yeni sistem aldığım için satıyorum.

@SerdarT35 Konu sahibi alıcı değil, satıcı!
Dikkatsizliğime gelmiş, pardon :D
Alıcı eğer Param Güvende istemiyorsa yapmanıza gerek yok, ekstra bir ücret ödemez ve gelebilecek bir iade talebi olmaz. Paranız direkt cebinize gelir.

Son zamanlarda malzeme eline ulaştıktan sonra bozuk olan başka bir ürünü yollayıp para iadesi alan tipler var. O yüzden güvenmiyorum.

Son zamanlarda malzeme eline ulaştıktan sonra bozuk olan başka bir ürünü yollayıp para iadesi alan tipler var. O yüzden güvenmiyorum.
Evet o biraz sikinti oluyor, bazen bos kutu bile kabul ediyorlar o daha kotu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı