Paramı hangi hobiye harcamalıyım?

slmbnwho

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde bir miktar para var. Sizce bu parayla bir klasik gitar (daha önce hiç gitar çalmadım, sadece kendimi keşfetmek ve bir hobi edinmek için) ve birtakım kitaplar mı almalıyım yoksa Fitness'a (3 aylık kampanyalı, normalden daha ucuza geliyor) mı gitmeliyim?

Dostum bu herkese göre değişir.
Birisi gitaristtir, gitar al der. Diğeri bodybuilder'dır Fitness'a git der, diğeri kitap kurdudur kitap almanı söyler. Biz senin neyi daha çok sevdiğini nereden bilelim? Bana kalırsa klavye al mesela.

Yanlış anlama, buna senin karar vermen gerekir, biz ne dersek boş. Gereksiz bir mesaj olarak da görmeyiniz.

Dostum bu herkese göre değişir.
Birisi gitaristtir, gitar al der. Diğeri bodybuilder'dır Fitness'a git der, diğeri kitap kurdudur kitap almanı söyler. Biz senin neyi daha çok sevdiğini nereden bilelim? Bana kalırsa klavye al mesela.

Yanlış anlama, buna senin karar vermen gerekir, biz ne dersek boş. Gereksiz bir mesaj olarak da görmeyiniz.
Neyi daha çok sevdiğimi bilsem bu konuyu açmam, değil mi? Klavyeye ihtiyacım yok çünkü bilgisayar kullanmıyorum. Oraya alternatifleri yazmışım zaten ben, birisinin çıkıp klavye al, fare al, oyun konsolu al demesi saçma olur.

Fitness ve kitap derim.
Hocam fitness'a gidersem param bir tek fitness'a yetecek.

Neyi daha çok sevdiğimi bilsem bu konuyu açmam, değil mi? Klavyeye ihtiyacım yok çünkü bilgisayar kullanmıyorum. Oraya alternatifleri yazmışım zaten ben, birisinin çıkıp klavye al, fare al, oyun konsolu al demesi saçma olur.

Hocam Fitness'a gidersem param bir tek Fitness'a yetecek.

Kitap fiyatları o kadar pahalı değil 1 kitap alıp bittikten sonra yeni kitap alabilirsin.

Dostum siz bile kendinizi tanımıyorsanız biz nasıl tanıyalım?
Neyse kitap almanızı tavsiye ederim.

Rekabetçi sporlara yönelebilirsin

Kitap derken bayağı 10-15 tane kitap. Gitar 2200 TL, kitaplar da 1300 TL civarı tutuyor. Toplam bütçe 4000 TL işte.

Oyun oynamıyorum.

Tek seferde 10-15 tane kitap almana gerek yok, fitness üyelik al ve 1 tane kitap al. Kitap bitince yenisini alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı