Parayı ailem için mi kendim için mi harcamalıyım?

PS4'ün devri geçti Airfryer'ın ise iki hafta kullanımdan sonra mutfağın bir köşesinde çürüme ihtimali var.

Ben yine de oyumu Airfryer'dan yana kullanıyorum. Alet PS5 olsa işler değişirdi.
Önemli olan hediyenin değeri veya özellikleri değil, onu verdiğin kişinin kim olduğudur. Bir oyun konsolu canından, kanından olan bir kişinin mutluluğundan daha mı önemlidir?

Önemli olan hediyenin değeri veya özellikleri değil, onu verdiğin kişinin kim olduğudur. Bir oyun konsolu canından, kanından olan bir kişinin mutluluğundan daha mı önemlidir?

Alt tarafı Airfryer biz burada f/p değerlendirmesi yapıyoruz. Pekala Airfryer olmadan da yemekler güzelce pişecektir. Fırın bozulur, anne rahatsızlanır mecburidir isterse RTX 4090 sistem olsun tercih edilmez. İkisi ayrı şeyler.

Bizde de Airfryer var ayda yılda bir kullanılıyor misal. Çalışan ve vakti olmayanlar için iyi alet yoksa devamlı evde birisi varsa çok fark yaratmıyor.

Alt tarafı Airfryer biz burada f/p değerlendirmesi yapıyoruz. Pekala Airfryer olmadan da yemekler güzelce pişecektir. Fırın bozulur, anne rahatsızlanır mecburidir isterse RTX 4090 sistem olsun tercih edilmez. İkisi ayrı şeyler.

Bizde de Airfryer var ayda yılda bir kullanılıyor misal. Çalışan ve vakti olmayanlar için iyi alet yoksa devamlı evde birisi varsa çok fark yaratmıyor.
Ben işe manevi açıdan bakıyorum. Arkadaşın annesi düşünmez mi "Benim oğlum/kızım beni bir oyun konsolu kadar sevmiyor mu?" diye?

Ben işe manevi açıdan bakıyorum. Arkadaşın annesi düşünmez mi "Benim oğlum/kızım beni bir oyun konsolu kadar sevmiyor mu?" diye?

İlk mesajda da dediğim gibi PS4 için zaten almasın devri geçti, PS5 olsa en azından anne de "en azından oğlum kendine çok güzel bir konsol aldı ileride Airfryer da alır" gibi düşünebilir. Sonuçta ikisi de birbirinin mutluluğunu isteyecektir.

Hem anneyi ezip hem de taş devrinden kalma cihaz alırsa ayıp olur tabii.

Taş devrinden kalma cihaz alırsa ayıp olur tabii.
Zenginlik böyle bir şey demek ki.

Tabii ki değil. Ama kadın istemiş yani anneler bizi 9 ay karnında taşıyıp doğurup büyütmüş insanlar. Bir iyilik yapmak kötü mü olur?
İyilik yapacaksa mesela bir yere götürebilir, zaman geçirebilir.

İlk mesajda da dediğim gibi PS4 için zaten almasın devri geçti, PS5 olsa en azından anne de "en azından oğlum kendine çok güzel bir konsol aldı ileride Airfryer da alır" gibi düşünebilir. Sonuçta ikisi de birbirinin mutluluğunu isteyecektir.

Hem anneyi ezip hem de taş devrinden kalma cihaz alırsa ayıp olur tabii.
İyi tamam siz insanlar konsol alın. Asla bir annenin sizi büyütmek için neler yaptığını düşünmeyin.

Zenginlik böyle bir şey demek ki.

İyilik yapacaksa mesela bir yere götürebilir, zaman geçirebilir.
Onu yapsın o zaman? İllaha bir şey mi alması lazım? Tatile götürsün, sevdiği bir ünlünün konserine götürsün vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı