Paramı saklamalı mıyım?

Makaleler
49
Merhaba,

32 bin TL param var. İşte çalışıyordum. Çalıyı keseyim derken bileğime vurdum. Tendon damarım koptu. 2 hafta çok kritik bir süreç. Telefon almayı düşünüyordum ama şu an çalışamadığım için para sıkıntısına girmek istemedim. Bu parayı saklamak iyi olur mu?

Aslında telefon almak istedim ancak 15 bin TL'ye. Daha doğrusu A35 almak istedim. Ama para lazım olur diye kenara koydum. Sizce ne yapmalı?

Çok geçmiş olsun öncelikle. Yatırım seçeneklerine bakabilirisiniz. Şu an eğer bir aciliyeti yoksa telefon almanızı önermem sağlığınıza kavuştuğunuzda alırsınız. Sağlık sorunları ve parasızlık birleşirse çok kötü bir durum oluyor o yüzden harcamanızı önermem.

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın. Temu'da ki klavyeleri bile indirimdeyken alıp kenara koysan kardır :D Şaka bir yana ihtiyacın olabilir eğer kenarda bu paran dışında cep harçlığın varsa altın almaktan başka seçeneğin yok gibi.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Yatırım seçeneklerine bakabilirisiniz. Şu an eğer bir aciliyeti yoksa telefon almanızı önermem sağlığınıza kavuştuğunuzda alırsınız. Sağlık sorunları ve parasızlık birleşirse çok kötü bir durum oluyor o yüzden harcamanızı önermem.
30 bin TL köşede durması iyi olacak. Paraya sıkıştığımda kullanmak zorunda kalabilirim.

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın. Temu'da ki klavyeleri bile indirimdeyken alıp kenara koysan kardır :D Şaka bir yana ihtiyacın olabilir eğer kenarda bu paran dışında cep harçlığın varsa altın almaktan başka seçeneğin yok gibi.
Hocam altın ne işe yarayacak? İleri de lazım olur diye mi? Yoksa kâr yapmak için mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı